co jaki czas wywiady u biologicznych? - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 15 kwie 2011, 15:46

hej, co jaki czas robicie wywiady środowiskowe u rodziców biologicznych dzieci umieszczonych w plaćówce, dwa razy do roku aktualizacje, czy raz część I?
~gosia

Napisano: 18 kwie 2011, 14:45

Jak pierwszy raz ustalam odpłatność to robię wywiad środowiskowy część I a potem aktualizacje co 6 miesięcy.
~Pol

Napisano: 27 kwie 2011, 0:50

U nas w zależności od tego na jaki okres jest wydana decyzja o odpłatności zwykle nie częściej niż raz na 12 miesięcy.
Pierwszy raz robię wywiad cz. I, potem aktualizacje
~Ann

Napisano: 27 kwie 2011, 12:41

czy wywiady robicie zawsze w styczniu, czy zdarza się, że później? Pytam, gdyż ja do niektórych nie mam jak dojechać co najmniej do marca...
~aklim

Napisano: 27 kwie 2011, 14:55

Zależy kiedy mija pół roku, bo przeważnie co pół roku podejmuję próbę kontaktu.
~Ja

Napisano: 27 kwie 2011, 15:01

Czy w przypadku świadczeń w postaci talonów wliczacie je do dochodu rodzica biologicznego?
~Ja

Napisano: 16 maja 2011, 11:32

A ja robię jak mam jak dojechać. Nie mamy auta, nie mamy kierowcy- możemy liczyć na łaskę kierowcy z innej instytucji. Nieźle nie?
~chodząca frustracja

Napisano: 18 maja 2011, 15:11

Ja robie aktualizację wtedy kiedy mija pół roku, np. jak robiłem wywiad w marcu to następny przeprowadzam we wrześniu.
~Pol

Napisano: 06 wrz 2011, 21:20

Po kontroli nik wiem na pewno, że przy przyjmowaniu dziecka wywiad należy sporządzić w ciągu 14 dni od taty wydania postanowienia lub tyle dni po jego otrzymaniu przez pcpr (u nas robi się jedynkę) a potem co pół roku.
~Małgosia

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x