nie tak ostro małe ww
przyjmujemy przeliczajac na okres miesięczny wydatek za wodę i ścieki oraz śmieci , z rachunku za prąd ustalamy stawkę KWH dla naliczenia ryczałtów
ostro to może być ..... naprawde dziwie się ludziom napisze sobie nik NOWY i pyta o bzdury które wystarczy przeczytać ustawę i rozporządzenie i jest wszystko jasne ..... przecież tam jest wymienione co w zależności od rodzaju lokalu stanowi wydatek ....... a i na forum postów jest milion dwieście wystarczy poszukać ...... ale nie to totalne lenistwo i tylko na gotowe i drapane się liczy ..... to jak by ktoś na egzaminie na prawko i pytał się gdzie jest pedał gazu .........
święte słowa jh ....... a coś wiem o tym bo przez 17 lat byłem instruktorem i miałem własną firmę . plose pana a co to tak dzwoni ... dzwoni a no bo ciągniesz za sobą tramwaj .......
ty małe co nieco jeśli nie masz ochoty pomagać to nie włączaj się do rozmowy pomyliłeś portale może na \'\'PUDELKU\'\' będzie ci lepiej sory ale jakiś złośliwy jesteś
Krysiu nie ubliżaj PUDELKOWI bo on reprezentuje wyższy poziom od niektórych tutaj....... to jak pani z matmy ci pałe wstawiła bo 2+2 = 5 napisałaś to co również złośliwa była .......... sory....