co liczymy jako wydatki - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 18 mar 2014, 21:03

mam wnioskodawcę który dołączył mi rachunki za wode i śmieci i dał rozliczenie energii. Czy rachunek za prąd traktują jako wydatek?
~nowa

Napisano: 19 mar 2014, 9:40

a weźmy raczej w łapki ustawę i rozporządzenie ...... usiądźmy sobie wygodnie i POCZYTAJMY WRESZCIE a nie zadawajmy głupich pytań po raz setny !
~małe ww

Napisano: 19 mar 2014, 10:10

woda , smiecie liczymy do wydatków
energia - nie, wyliczamy tylko cene 1 kWh
~Bożena

Napisano: 19 mar 2014, 10:14

nie tak ostro małe ww
przyjmujemy przeliczajac na okres miesięczny wydatek za wodę i ścieki oraz śmieci , z rachunku za prąd ustalamy stawkę KWH dla naliczenia ryczałtów
~Jagoda

Napisano: 19 mar 2014, 10:31

ostro to może być ;) ..... naprawde dziwie się ludziom napisze sobie nik NOWY i pyta o bzdury które wystarczy przeczytać ustawę i rozporządzenie i jest wszystko jasne ..... przecież tam jest wymienione co w zależności od rodzaju lokalu stanowi wydatek ....... a i na forum postów jest milion dwieście wystarczy poszukać ...... ale nie to totalne lenistwo i tylko na gotowe i drapane się liczy ..... to jak by ktoś na egzaminie na prawko i pytał się gdzie jest pedał gazu .........
~małe ww

Napisano: 19 mar 2014, 12:00

Na egzaminie to żadna bieda, gorzej gdy po...
~jh

Napisano: 19 mar 2014, 12:17

święte słowa jh ....... a coś wiem o tym bo przez 17 lat byłem instruktorem i miałem własną firmę ;) . plose pana a co to tak dzwoni ... dzwoni a no bo ciągniesz za sobą tramwaj .......
~małe ww

Napisano: 19 mar 2014, 13:14

ty małe co nieco jeśli nie masz ochoty pomagać to nie włączaj się do rozmowy pomyliłeś portale może na \'\'PUDELKU\'\' będzie ci lepiej sory ale jakiś złośliwy jesteś
~Krystyna

Napisano: 19 mar 2014, 14:11

Krysiu nie ubliżaj PUDELKOWI bo on reprezentuje wyższy poziom od niektórych tutaj....... to jak pani z matmy ci pałe wstawiła bo 2+2 = 5 napisałaś to co również złośliwa była .......... sory....
~małe ww

Napisano: 19 mar 2014, 14:39

wydatki mają na innym poziomie to wszystko
~Krystyna

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x