co napisalićcie - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 22 sty 2014, 10:32

Nie pisałem tak. Nie chciałem sobie żadnej zarazy ściągnąć. Wcześniej mi plan obcięli bo w listopadzie już wszystkich przerobiłem i wypłaciłem.
~west

Napisano: 22 sty 2014, 10:36

west - w sedno. Twoje zdrowie.
~Iks

Napisano: 22 sty 2014, 10:39

\"Nie chciałem sobie żadnej zarazy ściągnąć.\"

Przecież to prawda. Myślisz, że zwolniliby Cię za to z pracy? Nasza była kierowniczka w zeszłym roku napisała na dwie strony, nawet ostrzej + jeszcze o skandalicznie niskich pensjach, tym, że rząd zrzuca odpowiedzialność za błędy w ustawie albo opóźnienia w realizacji programów rządowych. Nawet nie odpowiedzieli.
~Iks

Napisano: 22 sty 2014, 10:58

Mi nastroje rewolucyjne minęły. Tu nawet nie ma komu i jak podskoczyć, a bezczelności nie bardzo chcą mi podpisywać. Cenzura dalej działa i jak kogoś chcę rozsierdzić, to każą mi z tonu spuścić.
~west

Napisano: 22 sty 2014, 11:03

Ja napisałam, że zostawiłam rezerwę na wypłatę spec. zasiłków opiekuńczych, których kupkę mam w sko i sądach, ludzie walczą no i wygrywają, ponadto liczyłam na pozytywny wyrok TK i wyrównania. to mógł przewidzieć, ze co prawda rząd połamał KONSTYTUCJĘ ale naprawiac szkód nie musi!!!
~ifka

Napisano: 22 sty 2014, 20:17

Dzieki, dziś mnie nie było w pracy ale oddałam 140 tyś. - pierwszy raz w życiu tak dużo. zawsze oddawałam pok. 10 tyś. P
~mopsik

Napisano: 22 sty 2014, 20:22

ale ból. Ja oddałem 600.000 tyś , napisałem ble ble ble czyli to co było związane z genialną ustawą dot. św.piel. , że trudno było przewidzieć,. Zresztą opisy jakie mają znaczenie, to tylko wymysły biurokratów w UW, żeby mieli czym się wykazać
~ja

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x