Przecież to prawda. Myślisz, że zwolniliby Cię za to z pracy? Nasza była kierowniczka w zeszłym roku napisała na dwie strony, nawet ostrzej + jeszcze o skandalicznie niskich pensjach, tym, że rząd zrzuca odpowiedzialność za błędy w ustawie albo opóźnienia w realizacji programów rządowych. Nawet nie odpowiedzieli.
Mi nastroje rewolucyjne minęły. Tu nawet nie ma komu i jak podskoczyć, a bezczelności nie bardzo chcą mi podpisywać. Cenzura dalej działa i jak kogoś chcę rozsierdzić, to każą mi z tonu spuścić.
Ja napisałam, że zostawiłam rezerwę na wypłatę spec. zasiłków opiekuńczych, których kupkę mam w sko i sądach, ludzie walczą no i wygrywają, ponadto liczyłam na pozytywny wyrok TK i wyrównania. to mógł przewidzieć, ze co prawda rząd połamał KONSTYTUCJĘ ale naprawiac szkód nie musi!!!
ale ból. Ja oddałem 600.000 tyś , napisałem ble ble ble czyli to co było związane z genialną ustawą dot. św.piel. , że trudno było przewidzieć,. Zresztą opisy jakie mają znaczenie, to tylko wymysły biurokratów w UW, żeby mieli czym się wykazać