A co się tak dziwisz...nie każde dziecko w szkole specjalnej wymaga całodobowej opieki. Syn mojej siostry dowożony jest do szkoły specjalnej ich busem. Do domu po zajęciach tez go przywożą. Siostra chodzi do pracy a Szymek sam znakomicie sobie radzi. Nie wymaga całodobowej opieki. Owszem, są sytuacje, ze pomoc jest potrzebna.Alicja 2 pisze:Dziecko w szkole specjalnej i straciłaś świadczenie? odwoływałaś się??? szok
wwo, żaden pracownik MOPS czy GOPS nie napisze tego co napisał ten powyżej. Mam bynajmniej taką nadzieję. Nie wszyscy się tu wypowiadający to pracownicy mops, gops, ops. Są tu też tzw, trolle, którzy próbują swoimi komentarzami robić z nas nieczułych drani. Sama staram się udzielać odpowiedzi i porad w ramach swoich możliwości. Mimo, że pracuję w świadczeniach od początku, nie wiem wszystkiego, przyznaję. Ale kto wie, gdy ustawa zmienia się szybciej niż pogoda, a sami ustawodawcy nie wiedzą co mają na myśli wymyślając takie a nie inne przepisy.wwo pisze:To po co wy jesteście - jaki jest sens waszego utrzymywania, skoro nas wysyłacie pod kościół ?