Ale jakiej aktualizacji? Przecież wszyscy tłumaczymy cały czas że aktualizacja nie ma na to wpływu. To jest działanie sytemu informatycznego ZUS i żadna aktualizacja systemu dziedzinowego nie ma na to wpływu.mały_gops pisze:gdybym to wiedziała to bym tej aktualizacji tak szybko nie robiła!?
SYGNITY pisze:Ale jakiej aktualizacji? Przecież wszyscy tłumaczymy cały czas że aktualizacja nie ma na to wpływu. To jest działanie sytemu informatycznego ZUS i żadna aktualizacja systemu dziedzinowego nie ma na to wpływu.mały_gops pisze:gdybym to wiedziała to bym tej aktualizacji tak szybko nie robiła!?
pozdrawiam
Na pewno nie po wgraniu aktualizacji, tylko od 1 sierpnia. Po prostu zlały się Tobie te dwa fakty. Aktualizacja naszego oprogramowania nie ma wpływu na czas odpowiedzi ZUS.mały_gops pisze:To nie wiem dlaczego po wgraniu aktualizacji przestały przychodzic odpowiedzi z zus, zanim w poniedziałek wygrałam ja to odpowiedź z zus mialam po 5 min za 2018r a teraz po 48 h
Pozdrawiam
[/quote]Na pewno nie po wgraniu aktualizacji, tylko od 1 sierpnia. Po prostu zlały się Tobie te dwa fakty. Aktualizacja naszego oprogramowania nie ma wpływu na czas odpowiedzi ZUS.