W kwartalnym sprawozdaniu MK2 dot. dożywiania w dziale 2B w wierszu zasiłki stałe mam takie dane: cytuję \"w wierszu dot. zasiłków stałych\" w tym przyznany dla osoby: (z wiersza 2) samotnie gospodarującej\" mam: liczba osób którym przyznano decyzją świadczenie 81 (jest to kolumna 1), natomiast liczba rodzin- 82.
Mówiąc prościej- mam 81 osób samotnych, którym przyznano decyzją świadczenie, natomiast liczbę rodzin mam 82, powinno być oczywiście 81 rodzin, no bo jak 81 samotnych, to każdy jest dla siebie rodziną i ta liczba powinna się zgadzać. Czemu tak się dzieje?Myślę, że mam coś źle wprowadzone tylko nie wiem co i jak tego szukać. Proszę o pomoc.
Co z tą liczbą osób?
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Administrator
- Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu
- Kontakt:
Re: Co z tą liczbą osób?
Może masz przyznany zasiłek stały dla osobie samotnie gospodarującej a powinien być dla osoby w rodzinie??
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Solitudo animae
No właśnie sprawdzałam pod tym kątem- zrobiłam wydruk wszystkich osób i to raczej nie o to chodzi.
Jedna z tych osób mogła być w dwóch rodzinach - najpierw w jednej, potem w drugiej w tym samym okresie sprawozdawczym - wówczas takie wykazanie w sprawozdaniu jest poprawne.
pozdrawiam
pozdrawiam
Oprócz Co z tą liczbą osób? - Oprogramowanie przeczytaj również:
ZC
terminalne mobilne ??
Korekta sprawozdania i zbiorów ?
pomocy aktualizacja
aktualizacja
sprawozdanie pomocy
pytanie
sygnity
Zgodność- zbiór centralny