Wizyty

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
~pomroczność

Wizyty

Post autor: ~pomroczność »

Czy jest możliwość zobaczenia wizyt u rodzin z okna głównego tj. zaplanowane, zrealizowane czy muszę wejść w każdą rodzinę osobno i kolejno sprawdzać wizyty zaplanowane, zrealizowane? chyba mam pomroczność wrześniową.
~pomroczność

Re: Wizyty

Nadmieniam program pomost std.
~Tomek

Post autor: ~Tomek »

Tak, z głównego okna Pomostu, z drzewka funkcji - Obsługa Klienta -> Rodziny -> Wizyty. Tam zobaczysz wizyty wszystkich rodzin.

Polecam nasze forum, a zwłaszcza temat

https://public.sygnity.pl/forums/viewtop ... 02&t=16806

pozdrawiam
~pomroczność

To jednak każdą z osobna należy otwierać i to akurat wiem ale myślałam, że można hurtem sprawdzić ile zrealizowanych a ile jest do zrobienia i u kogo mija termin, dziękuję Tomaszu.
~Tomek

Ale nie trzeba każdej z osoba otwierać. Z drzewka z głównego okna, a nie z okna rodzin - będa wszystkie widoczne.
~pomroczność

No to chyba program mi nawalił bo wiem, że tak zawsze robiłam a teraz zero.
~Tomek

Ale co się dzieje? Co znaczy zero?
~pomroczność

No zero bo niewidoczne dlatego pytałam, zobaczę jutro i dam znać, dzięki za pomoc.
~Tomek

Po prostu wejdź z drzewka na wizyty, a nie z okna listy rodzin, bo na oknie listy rodzin jak wchodzisz na przycisk wizyty to tam już siłą rzeczy masz wizyty tylko dla jednej rodziny, tej na której jest ustawiona lista.
A z drzewka na głównym oknie masz wszystkie.
~pomroczność

No właśnie tak robiłam a dzisiaj nie mogłam tak samo jak nie mogę zrobić decyzji na zdrowotne, przechodzę na koleżanki komp i idzie jak z płatka. Dziękuję, rano odezwę się.
ODPOWIEDZ