co z TW - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 04 mar 2015, 16:21

co wysyłam razem z TW do Urzędu Skarbowego?
wiem że 2 egz TW
co jeszcze?
Gość

Napisano: 04 mar 2015, 20:44

informacje do TW z § 7 rozporządzenia w sprawie trybu postępowania wierzycieli należności pieniężnych przy podejmowaniu czynności zmierzających do zastosowania środków egzekucyjnych
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 05 mar 2015, 8:58

dzięki :)
a udostępniłby ktoś wzór tych pism? bardzo proszę
Gość

Napisano: 05 mar 2015, 9:23

Urząd Skar­bo­wy w............

Na pod­sta­wie 7 ust. 1 pkt. 1-4 Roz­po­rzą­dze­nia Mi­ni­stra Fi­nan­sów z dnia 20 maja 2014 r. w spra­wie trybu po­stę­po­wa­nia wie­rzy­cie­li na­leż­no­ści pie­nięż­nych przy po­dej­mo­wa­niu czyn­no­ści zmie­rza­ją­cych do za­sto­so­wa­nia środ­ków eg­ze­ku­cyj­nych (Dz. U. z 2014 r., poz. 656) Ośro­dek Po­mo­cy Spo­łecz­nej w ......... w za­łą­cze­niu prze­sy­ła ty­tu­ły wy­ko­naw­cze znak :

TW......... z dnia............ na kwotę 9080 zł, 00 gr - zwrot wy­pła­co­nych świad­czeń ali­men­ta­cyj­nych za okres od 2013-10-01 do 2014-09-30

w celu wsz­czę­cia eg­ze­ku­cji ad­mi­ni­stra­cyj­nej prze­ciw­ko zo­bo­wią­za­ne­mu:

Panu/i .........., PESEL: ..........
zam. .................

Jed­no­cze­śnie in­for­mu­ję, że:

- wie­rzy­ciel nie dys­po­nu­je wie­dzą o skład­ni­kach ma­jąt­ko­wych zo­bo­wią­za­ne­go,
- wła­ści­wość miej­sco­wą or­ga­nu eg­ze­ku­cyj­ne­go usta­lo­no na pod­sta­wie ad­re­su za­miesz­ka­nia zo­bo­wią­za­ne­go,
- na na­leż­no­ści wy­mie­nio­ne w w/w ty­tu­łach wy­ko­naw­czych nie była pro­wa­dzo­na wcze­śniej eg­ze­ku­cja ad­mi­ni­stra­cyj­na.

Bur­mistrz............prze­ka­zał do re­ali­za­cji za­da­nia wy­ni­ka­ją­ce z usta­wy z dnia 7 wrze­śnia 2007 r. o po­mo­cy oso­bom upraw­nio­nym do ali­men­tów (tekst jed­no­li­ty Dz. U. z 2012 r., poz. 1228 z późn. zm.), w związ­ku z po­wyż­szym wszel­ką ko­re­spon­den­cję do­ty­czą­cą po­stę­po­wa­nia eg­ze­ku­cyj­ne­go pro­si­my kie­ro­wać do pod­mio­tu re­ali­zu­ją­ce­go, tj.
Ośro­dek Po­mo­cy Spo­łecz­nej w .........
..............

Otrzy­mu­ją

ad­re­sat
a/a
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x