Co za trafność osądu - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 16 wrz 2016, 13:33

A kimże to, tak mówi Śpiewak:

" - Jak patrzę na Was i słucham Was zbiera mi się na torsje. Nie jesteście żadną elitą, jesteście pasożytniczą warstwą, która uzurpuje sobie pozycję elity. Przyszliście do polityki realizować swoje partykularne cele. Powiecie każde kłamstwo byle utrzymało Was u władzy. Wycieracie sobie gębę Trybunałem i Konstytucją, ale gdy przychodzi co do czego - gdy wyrok TK może zmienić życie setek tysięcy zwykłych ludzi, macie to już gdzieś. Jesteście personifikacją warcholstwa w czystej postaci. Najchętniej przywrócilibyście pańszczyznę chłopów i prawo pierwszej nocy. Gardzicie wszystkim dookoła Was. Jesteście ślepi i po prostu obrzydliwi."

Wiadomo o HGW i PO.
z netu

Napisano: 16 wrz 2016, 13:57

i PIS też :lol:
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 16 wrz 2016, 19:44

o tobie jełopie z netu ochydny pisomanipulatorze :lol:
odpowiedź

Napisano: 17 wrz 2016, 9:07

Nawet mi was szkoda, że wasi wybrańcy tak was dymają i stawiają w tak idiotycznej sytuacji a wy ich i tak bronicie. To jest żałosne, bo świadczy, że macie naturę niewolników. Taki syndrom ofiary przemocy. Jesteście oszukiwani, wyszydzani, opluwani, zdradzani, okradani a i tak nie powtarzacie "nic się nie stało". Nie jestem żadnym pisiorem. Mało tego, nie jestem zwolennikiem żadnej partii politycznej bo jeszcze takiej nie ma, która by spełniła moje oczekiwania i pewnie nigdy nie będzie. Problem interesuje mnie wyłącznie z perspektywy socjologicznej.
z netu

Napisano: 17 wrz 2016, 18:45

piszesz o sobie jełopie bo ja nigdzie nie napisałem nic o opcji politycznej a ty socjologu jełopie już postawiłeś diagnozę - z netu taki z ciebie socjolog jak z koziej d.u.py trąba - miłych osądów
a jak się kogoś cytuje socjologu to z podaniem źródła i kontekstu ale czego wymagać od koziej d.u.py
odpowiedź

Napisano: 17 wrz 2016, 19:58

odpowiedź pisze:o tobie jełopie z netu ochydny pisomanipulatorze :lol:
Debilu nawet nie wiesz co sam piszesz. Zapewne jesteś z Nowoczesnej, tam są tacy sami kretyni jak ty.
z netu

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x