co zrobić?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: dm,de ,stypendia
- Kontakt:
co zrobić?
Witam dodatek mieszkaniowy decyzja wydana w lipcu, pracownik socjalny informuje mnie że skład rodziny podany przez wnioskodawce mija się z prawdą ponieważ jedna osoba wpisana we wniosku przebywa w zakładzie karnym od marca 2022r., wnioskodawca podał w wniosku ....co robić ?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
- Kontakt:
Re: co zrobić?
Może ustal na jak długo poszedł do tego więzienia. Sprawdź po wydatkach liczbę osób, ja sprawdzam po stawce za śmieci.
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
Re: co zrobić?
wznowić postępowanie, a jeśli w jego trakcie [ po wywiadzie środowiskowym ] potwierdzi się ta informacja to:....co robić ?
3. Organ, o którym mowa w ust. 1, odmawia przyznania dodatku mieszkaniowego, jeżeli w wyniku przeprowadzenia wywiadu środowiskowego ustali, że:
2)
faktyczna liczba wspólnie stale zamieszkujących i gospodarujących z wnioskodawcą jest mniejsza niż wykazana w deklaracji, o której mowa w ust. 1.
i zwrot świadczenia w podwójnej wysokości
Oprócz co zrobić? - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
zgon właściciela - kto podpisuje wniosek
Wznowienie wypłat dodatku mieszkaniowego - TERMINY (kpa, czy ustawa o dodatkach)
Zaświadczenie o 500 plus do dodatku mieszkaniowego
umowa o prace DM
Wzrost dodatków po 1.07.2021
decyzja art.7 ust 13 dm
podstawa prawna do ZUS
proszę o wyliczenie chciałam spr liczę ręcznie
dochód - wsparcie z Agencji ONZ
zmiany
Dobrowolne alimenty a dodatek mieszkaniowy
nienależenie pobrany dodatek
zajęcie komornicze proszę o pomoc - pilne
we wniosku 3 osoby, w aneksie 2