POMOST Sygnity: Zakończyłam realizację niefinansową- posiłki dla kilku osób, a nie zrobiłam rozliczenia posiłków za ostatni miesiąc.
Czy można to jakoś cofnąć!!!
cofnięcie zakończenia realizacji niefinansowych POMOST
Re: cofnięcie zakończenia realizacji niefinansowych POMOST
usuń decyzje, usuń wywiad, usuń wniosek a na końcu usuń SYGNITY i zmień dostawcę oprogramowania
- powyższa wypowiedź stanowi jeszcze jedną w długim i smutnym ciągu wypowiedzi dowodzących, że dział oprogramowania na tym forum nie jest warty już jest żadnej uwagi poważnych ludzi, a zadawanie tutaj jakichkolwiek pytań o oprogramowanie jest czystą stratą czasu. Ponawiam prośbę o zadawanie zapytań na forach poszczególnych dostawców, w naszym przypadku www.public.sygnity.pl/forum/
~doktor doflefnus - fajny pseudonim, fajnie mi się kojarzący (\"Doktorze Soflernus, wzywam cię\") ale wypowiedziami to się niestety nie popisałeś
pozdr
Tomek
www.public.sygnity.pl/forum/
~doktor doflefnus - fajny pseudonim, fajnie mi się kojarzący (\"Doktorze Soflernus, wzywam cię\") ale wypowiedziami to się niestety nie popisałeś
pozdr
Tomek
www.public.sygnity.pl/forum/
~doktor solfernus to się nazywa czysta rywalizacja firm :/
doktor solfernus po usunięciu oprogramowania zamów sobie MÓZG i KULTURĘ OSOBISTĄ, napewno się przydadzą 

Oprócz cofnięcie zakończenia realizacji niefinansowych POMOST - Problemy techniczne z oprogramowaniem przeczytaj również:
do sygnity
Przyznanie rozpoczęcia roku szkolnego w SYGNITY SR
problem ze zc
gSAC
proszę o pomoc w wyjaśnieniu sprawy
dps
sprawozdanie 10% dożywianie w SAC
quicksoft
zbiory do GUS z POMOST i SR/FA
do TOP-TEAM
Do Sygnity Problem z gSAC
Do SYGNITY