Przyznanie rozpoczęcia roku szkolnego w SYGNITY SR

Wybrane tematy:
Podpis klienta pod wywiadem POMOST STD Błąd sprawozdania Sprawozdania MRiPS-06 (wersja 1.04a) za 2021 Odnowienie certyfikatu Brak możliwości wygenerowania sprawozdania SKŁ ZDR pytanie odnośnie poprawności danych problem z wydrukiem informacji /decyzji w Sygnity
~elka

Przyznanie rozpoczęcia roku szkolnego w SYGNITY SR

Post autor: ~elka »

Przedłużyłam wszystkie decyzje do 31.10.2009 a teraz chciałabym przyznać rozpoczęcie roku szkolnego?? Jak to zrobić w SYGNITY. Proszę o podpowiedz.
~Wiola

Re: Przyznanie rozpoczęcia roku szkolnego w SYGNITY SR

Post autor: ~Wiola »

A jak je przedłużyłaś?? w sygnity zrobili tak że od razu przedłuża sie dec i dodaje rozpoczęcia i ewentualnie dojazdy
Wszystkie decyzje- filtr - pokaż dec. do przedłużenia - wybierasz dec która chcesz przedłuzyć - operacje - i wybierasz na samym dole przedłużenie dec do 31-10-2009
~elka

No własnie tak robiłam, ale nie przyznawałam rozpoczęcia roku. Chcę przyznanc no nowy wniosek.
~dobromir

Post autor: ~dobromir »

witaj w klubie, na sygnity nie licz, musisz wszystkie wyprawki przyznać zmieniając dec. ręcznie
~iksik

Post autor: ~iksik »

Dziękuję Dobromir :) Będzie sporo pracy ....
~answer

Post autor: ~answer »

elka - jeżeli nie zatwierdziałaś tych decyzji to usuń je i wydaj automatem jeszcze raz, tylko tym razem zaznacz, że ma przyznawać rozpoczęcie roku szkolnego.
~Hathor

Post autor: ~Hathor »

a jak nie to chyba przejdzie nowy wniosek w związku ze zmina sytuacji, na poziomie decyzyjnym nie przyzna tego dodatku należy go ręcznie dodać i ustawić na wrzesień 2009
~elka

Dziękuję za podpowiedzi ale niestety muszę robic decyzja z decyzji i ręcznie przyznawać rozpoczęcie roku, bo w żaden inny sposób nie moge, a decyzje te przedłużone mam juz zatwierdzone.
~answer

Post autor: ~answer »

elka - jeżeli nie robiłaś jeszcze wypłat z nowych decyzji to pousuwaj je i jeszcze raz użyj automatu, tylko tym razem zaznacz żeby przyznawał rozpoczęcie roku szkolnego.
~marek

Post autor: ~marek »

a jak robie decyzja z decyzji to mi nie chce utworzyc listy wypłat tego dodatku
ODPOWIEDZ