coś ucichło
Re: coś ucichło
m&m zejdź ze mnie kobieto bo coraz bardziej żałosna sie robisz. G*wno ci do tego w co i z kim się bawię. Nikt inny nie może wyrazić tu swojego zdania? Co to twoje prywatne forum? Z twoich opowiastek na trzech blogach i na tym forum wnioskuję, ze chcesz mieć monopol na prawdę absolutną. Tylko żeby ci ta prawda bokiem nie wyszła. Szkalujesz wszystkich jeżeli tylko piszą nie po twojej myśli. Masz rację, utwierdzę cię w twym szaleństwie \"tak, cały naród to jedna wielka tuba propagandowa czy co tam tylko chcesz\" Idz pośpiewaj i daj ludziom żyć. Kończę z tobą dyskusję bo mam wiele ci do powiedzenia ale cała treść musiałaby być wykropkowana albo wygwiazdkowana. Więc b.ujaj się.
Nie, no ja doskonale rozumiem, ze na nic innego cie nie stać, na żadne konkrety, żadne rzeczowe argumenty, tylko na takie wykropkowane lub wygwiazdkowane głupoty ewentualnie bardzo bliskie im zapytania.
\'I trybunał orzekł , że wygaszenie prawomocnych decyzji przyznajacych prawo do świadczenia pielegnacyjnego było niezgodne z prawem, a więc niekonstytytucyjne i swoim wyrokiem nakazał przywrócenie stanu zgodnego z Konstytuacją.\'
Tak.
\'A tym samym przywrócenie stanu zgodnego z Konstytucją jest przywrócenie prawa do świadczenia pielegnacyjnego\'
Nie.
\'Trybunał swoim orzeczeniem zakwestionował wygaszenie decyzji...\'
Tak.
\'...jak tez przepisy przejściowe.\'
Nie.
\'A w nowy rok wchodzimy przy jednoczesnym działaniu prawa nowego dla nowych świadczeniobiorców i jednoczesnego działania prawa starego dla starych swiadczeniobiorców. \'
Tak się nie da.
\'Chociazby przy emeryturach, zmienia się prawo, zmieniają sie zasady ich nabywania ale nikt nie wygasza starych emerytur\'
Nie tak samo, ani nie chociażby - emerytura to emerytura i waloryzacja nie ma znaczenia, a świadczenie pielęgnacyjne to byt prawnie zdefiniowany i nie mogą być dwa różne o tej samej nazwie - wiem, że nie rozumiesz.
\'I rodzinom zastepczym spokrewnionym mozna było przywrócic prawo do swiadczenia pielęgnacyjnego? Mozna było.\'
Ale wam nie można było. I tyle na ten temat.
\'znajomość poprawnej legislacji, oraz interpretacji wyroku trybunału nie sa w ich kompetencjach\'
W Twoich nie są tym bardziej.
Tak.
\'A tym samym przywrócenie stanu zgodnego z Konstytucją jest przywrócenie prawa do świadczenia pielegnacyjnego\'
Nie.
\'Trybunał swoim orzeczeniem zakwestionował wygaszenie decyzji...\'
Tak.
\'...jak tez przepisy przejściowe.\'
Nie.
\'A w nowy rok wchodzimy przy jednoczesnym działaniu prawa nowego dla nowych świadczeniobiorców i jednoczesnego działania prawa starego dla starych swiadczeniobiorców. \'
Tak się nie da.
\'Chociazby przy emeryturach, zmienia się prawo, zmieniają sie zasady ich nabywania ale nikt nie wygasza starych emerytur\'
Nie tak samo, ani nie chociażby - emerytura to emerytura i waloryzacja nie ma znaczenia, a świadczenie pielęgnacyjne to byt prawnie zdefiniowany i nie mogą być dwa różne o tej samej nazwie - wiem, że nie rozumiesz.
\'I rodzinom zastepczym spokrewnionym mozna było przywrócic prawo do swiadczenia pielęgnacyjnego? Mozna było.\'
Ale wam nie można było. I tyle na ten temat.
\'znajomość poprawnej legislacji, oraz interpretacji wyroku trybunału nie sa w ich kompetencjach\'
W Twoich nie są tym bardziej.
Iks jak widze starasz sie byc mądrzejszy od sędziów trybunału i przy tym stanowczo twierdzić, że nawet nie jest prawdą to o czym sami piszą w uzasadnieniu swojego wyroku.
Przyjmując twoja zasadę mozna z powodzeniem twierdzić, ze śnieg jest czarny a deszcz suchy.
Także przy twojej hipokryzji nie ma o czym gadać, a kto miał rację przekonamy się jak dojdzie do zaskarzenia tak wykonanego wyroku przez peowskopelesowską bande.
Przyjmując twoja zasadę mozna z powodzeniem twierdzić, ze śnieg jest czarny a deszcz suchy.
Także przy twojej hipokryzji nie ma o czym gadać, a kto miał rację przekonamy się jak dojdzie do zaskarzenia tak wykonanego wyroku przez peowskopelesowską bande.
o kurcze następny agent - po mnie i Elmerze, ludek chociaż Ty uważaj, nie daj się zdeskonspirować
sipera tez jesteś podejrzana, za bardzo logicznie się zawsze wypowiadasz
m&m juz dawno mnie zdekonspirowała. Chytra Wasylisa.
Tak sobie myslę, że m&m musiała byc bardzo trudnym dzieckiem. Weź tu przekonaj taką, że lalka którą chcesz jej dzisiaj kupic to ta sama, którą widziała na wystawie wczoraj tylko w innym opakowaniu. Uprze sie, zacznie płakać i nic nie zrobisz. Wstyd na cały sklep.
Tak sobie myslę, że m&m musiała byc bardzo trudnym dzieckiem. Weź tu przekonaj taką, że lalka którą chcesz jej dzisiaj kupic to ta sama, którą widziała na wystawie wczoraj tylko w innym opakowaniu. Uprze sie, zacznie płakać i nic nie zrobisz. Wstyd na cały sklep.
Oprócz coś ucichło - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
wyrównania dla opiekunów
co dalej ???
Aktualizacja DP002 baza nie została zaktualizowana
200 - wszczęcie
elmer czy jak tak zrobie to bedzie dobrze czy zle
samotne
bosze...ratujcie.... czy tak powinno byc :(
wzór decyzji zmieniającej na 200 zł
ŚP a zawieszenie renty
chorobowe
składka zdrowotna