Czy dla was Grodzka to facet czy kobieta? - HYdE PaRK

Strona 10 z 16    [ Posty: 153 ]

Napisano: 07 lut 2013, 23:19

Heheh;)
Wiem tylko że jak yaro wygra to ja uciekam z kraju.
~Adam

Napisano: 07 lut 2013, 23:33

dopadnie cię, bo kształciłeś się dla tego kraju, a nie Irlandii
~oko

Napisano: 08 lut 2013, 0:07

Mam to w du.pie.
Jestem europejczykiem:P
~Adam

Napisano: 08 lut 2013, 0:35

a masz być prawdziwym Polakiem! no, nie dociera...
~oko

Napisano: 08 lut 2013, 12:08

własne wizje, fobie i fantazje wciskasz (Adam, oko ) narzucajac innym aby tak sobie wyobrazali moje czy kogoś innego opinie ( jasne i sprecyzowane ) na poruszany temat ( bo ty tak chcesz i ma być tak jak ty uważasz, bo tak jest bardziej po europejsku, bo tak jest kul.
A ja mam swoje zdanie; nazwałam rzeczy po imieniu i mnie nie przeszkadza rożnorodnośc, nie przeszkadza mi to, ze przedtem był pan Grodzki teraz jest pani Grodzka natomiast uważam, że jest to osoba, która ma problem ze swoja osobowoscia i jasno to wyraziłam.
Nie widzę powodu dla ktorego mnie obrażacie bo mam prawo do wyrazania wlasnych opinii.
Uważam, ze prawo jest jedno dla wszystkich i skoro ktoś kto ma problemy, a nie przekracza tego prawa i potrafi się przestosować do norm spolecznych to dlaczego mam nie tolerować takiej osoby.
Nikt mi nie każe kochać tej osoby, czy stawiać moim synom za przykład wiec dlaczego uważacie, że reprezentuje ciemnogród?
Jeden lubi wiśnie inny woli czeresnie, a są tacy którzy potrafią docenić smak i jednych i drugich owoców.
Ja uważam, ze tak jak istnieje dobro i zlo ( dualizm - aby jedno od drugiego mozna było odróżnić) tak tez w życiu spotykamy różne postawy i zachowania aby mozna bylo wybrać na zasadzie wolnej woli jak chcemy żyć.
Skoro panu Grodzkiemu zachcialo się być panią Grodzką i sprawę ma prawnie uregulowana to mnie nic do tego, a moje zdanie to moja ( wlasnie ta) opinia i tyle.
Po co obrazań i przezywać ciemnogrodem?, ja nie muszę się zapijać alkocholem jak ty Adam, zeby zapomniec na jakim swiecie żyję ( jak to często podkreslasz w swoich wypowiedziach).
Moje zdanie jest jasne i przejrzyste, nie muszę dosadnie przeklinać, nie muszę nadużywać alkoholu aby zapomnieć, nie muszę brać leków aby pozbyć się lęku - bo wierzę w Boga i mam najlepszego nauczyciela jakiego moglabym sobie wymarzyć Dobro Nieskończone -wzór niedościgły i to mi wystarcza.
A biblia wyrażnie mówi o wszystkim co jest na tym żwiecie i jest to historia wielu tysiecy lat - jak jestem pokorna wobec takich faktów i aczkolwiek sama testuje to jednak wracam do żródła bo okazuje się, że każdy bląd mnie drogo kosztuje - ale tak jak powiedziałam to jest moja opinia, moje życia i każdy ma takie same prawa do wyrażania opinii jak ja więc nie odbieraj mi tego Adam, oko tylko dlatego, ze swoją opinie chcesz narzucić mnie
~dzibar

Napisano: 08 lut 2013, 12:09

10:08 jak zwykle wylogowało - dlaczego mnie to przestało dziwić
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 08 lut 2013, 13:12

z tyrady dzibar:
\"ale tak jak powiedziałam to jest moja opinia, moje życia i każdy ma takie same prawa do wyrażania opinii\"

i powiem ci dzibar do twoich różnych tyrad, wklejek, opinii, których podobno nie wypisujesz - pieprzysz dzibar, oj pieprzysz
~podobno....

Napisano: 08 lut 2013, 13:47

a ja uważam że to ty dzibar masz problem ze swoją osobowością
~oko

Napisano: 08 lut 2013, 22:17

Ja tu nie widzę wniosków i opinii dzibar. Ona jedynie wkleja linki.
To niewolnica prawicowych mediów. Ich marionetka.
~Adam

Napisano: 09 lut 2013, 11:46

jak sie nie chce widzieć to się nie widzi ( jedni widza więcej, a inni nawet jak wskażesz palcem to nie dojrzą
- na tym polega sprawiedliwość boska.
Mnie twoje obrażanie nie boli bo potrafie sobie wytłumaczyć, ze wynika to z twojej bezradności i bezsilności, a więc ulżyj sobie jeszcze - na zdrowie ( bez podtekstów, przynajmniej nie zachorujesz na wrzody - o ile nie bedziesz nadużywał - wiesz czego:))))))))))))
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Strona 10 z 16    [ Posty: 153 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x