CZY DO OCENY ZASOBÓW POMOCY SPOŁECZNEJ POTRZEBNA JEST UCHWAŁA RADY POWIATU POWIATU - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 05 kwie 2012, 17:40

PILNE! proszę o odpowiedź

Mam pytanie, czy do oceny zasobów pomocy społecznej potrzebna jest uchwała rady powiatu? Zdania są podzielona , jak Wy robicie?
pozdrawiam!
~pcpr6

Napisano: 05 kwie 2012, 19:05

musi być uchwała
~c

Napisano: 05 kwie 2012, 20:06

a z czego tak wnioskujesz ze powinna być uchwała przedstawienie Radzie tak
Uchwała - nie
~adaM

Napisano: 05 kwie 2012, 23:04

adaM
Nie znam się na tym, ale wiem, że u mnie też będzie uchwała. Pomyśl, może po prostu Rada nie ma innej formy przyjęcia oceny niż w drodze uchwały?
~betta

Napisano: 13 kwie 2012, 12:26

na ostatnim spotkaniu szkoleniowym dot.oceny jakiś mądry powiedział, że nie jest nigdzie zapisane, że to musi być uchwała - ma być przedstawione radzie a w jaki sposób to już nasz biznes
~annak

Napisano: 16 kwie 2012, 23:42

W porządku obrad Seji jest punkt przedstawienie Oceny zasobów..... wcześniej należy przesłać do Rdnych u nas np. droga elektroniczna do biura Rady a biuro przekazuje radnym. Krótka prezentacja na Sesji.
Tak naprawde nie ma podstawy do podejmowani uchwały poniewaz nad czym radni będą głosować i o czym dyskutować - nad liczbami i wskaźnikami ( nie mają na to żadnego wpływu - więc po co uchwała ???)
~adaM

Napisano: 19 kwie 2012, 10:46

A ja mam pytanie w moim powiecie ostatnia sesja rady powiatu obradowała około 20 marca następna jest zwołana na drugi tydzień maja. W kwietniu ze względu na święta nie wyznaczono terminu. Co ja mam zrobić bo przecież ustawa nakazuje, że do 30 kwietnia a ja fizycznie nie mam możliwości tego przedstawić radzie.
Proszę o pilną odpowiedź
~Tośka

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x