czy dodaać wat???? - Dodatki mieszkaniowe

Strona 2 z 3    [ Posty: 26 ]

Napisano: 03 gru 2013, 14:33

O i kolejny problem:) Na 99% liczymy tą kwotę z obwieszczenia. Ale ten 1%:) Trochę dziwne że po dodaniu 23% VAT wychodzą co do grosza kwoty identyczne z wcześniejszymi wyliczeniami (po ogłoszeniu ceny kWh przez prezesa URE). Tak jakby podali w netto.
~Fantomas

Napisano: 03 gru 2013, 14:39

Czy mógłby ktoś zrobić wyliczenie przykładowe na zapotrzebowanie na DE np. dla gos. 2-4 osob.?????????
Proszę chciałabym widzieć wyliczenie.
Dzięki za wyrozumiałość
~Anna

Napisano: 03 gru 2013, 15:08

jak z obwieszczenia
~Małgosia

Napisano: 03 gru 2013, 15:10

Kochani co Wy kombinujecie Z TYM VATEM - macie kwoty podane na TACY. Przecież przpisy nic nie mówią że trzeba doliczyć vat. Chyba , że chcecie zmienić obwieszczenie Ministra.
~teresa

Napisano: 03 gru 2013, 15:17

nie róbcie sobie niepotrzebnych problemów,ogłoszoną kwotę przyjmujemy.
~Rafał

Napisano: 03 gru 2013, 15:17

Oj Ania to będzie Cię dużo kosztowało bo to jest bardzo skomplikowane ale niech tam;)
np 1 gospodarstwo 4 osobowe
1 gosp x 15,77 zł x 3 m-ce + 2% obsługa = 48,26 zł kwota zapotrz.
Może jeszcze ktoś coś? proszę śmiało:P
~Fantomas

Napisano: 03 gru 2013, 16:05

Fantomas, serdeczne dzięki. też tak sobie przygotowałam, ale te różne wpisy vat i nie vat to już mnie skołowały, że sama zgupiałam. Pozdrawiam
~Anna

Napisano: 03 gru 2013, 17:27

jak to sobie człowiek potrafi życie skomplikować.....
niezle się ubawiłem.......... FRYTKI DAL WSZYSTKICH VATOWCÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomysłowoiść zapalonego urzędnika nie zna granic aby sobie i innym życie umilić
pozdrawiam ;)
~małe ww

Napisano: 04 gru 2013, 9:33

oczywiście że trzeba byłam na szkoleniu i mówili że tak więc co małe www FRYTKI DAL WSZYSTKICH VATOWCÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! każdy wie że ty będziesz liczył z wat i przestań kłamać ok
~8888

Napisano: 04 gru 2013, 9:43

8888 ......... na szkoleniach było tak ? a z czego szkolili z sufitu czy ściany ihihihih .... bo jak na razuie żaden ze szkolących konkrewtów nie powiedział tylko sobie gdyba. bo i z czego ma konkrety mówić jak tylk te 4 art są w ustawie.......
A liczyć nikt nic nie będzie b o wysokość DE został już podany MP z 2013 r. poz 963
ps.... już w gimnazjum uczą czytać ze zrozumieniem ;)
~małe ww

Strona 2 z 3    [ Posty: 26 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x