Gorzatka jesteś WIELKA odwaliłaś za nas wszystkich kawał dobrej roboty. Osobiście jestem w szoku. Niesamowicie mi pomogłaś i za to gorąco Ci dziękuję.
Gorzatka jest przykładem że istnieją na tym świecie ludzie bezinteresowni to zaangażowanie ten nakład pracy - po prostu ideał
Jeszcze raz wielkie dzięki
P.S coś czuję że będziesz naszym ekspertem w tej dziedzinie.
ja też na tym korzystam, bo najcenniejsza to wymiana doświadczeń... nie opracowałabym tych druków, bez Waszej pomocy,
a i też miałam miłą okazję porozmawiać z kilkoma koleżankami po fachu... z różnych części Polski...
dla wszystkich to nowość, wszyscy jesteśmy niemal na tym samym etapie.... czyli w czarnej..... hi...
kto nam pomoże jak nie my sobie sami... bo na tych na górze raczej nie ma co liczyć
najsmutniejsze jest to, że ja mówiłam już o tym dodatku w lipcu, ale ani skarbnik ani burmistrz nic na to nie powiedzieli...
jestem już na etapie robienia zapotrzeboweania i to DZIĘKI TOBIE GORZATAKO I INNYM FORUMOWICZOM...i jestem tu u siebie z tym CAŁKIEM SAMA!!!
nikt się tym tematem nie interesuje...i nikogo nie obchodzi, że mam ODPADY, DODATKI I TERAZ JESZCZE TO GOOWNO!
szkoda słów...
Czytam z wypiekami na twarzy i jestem pełna podziwu dla Gorzatki za bezinteresowne zaangażowanie w nasze sprawy. Jeżeli można, to również poproszę o wzory wniosku i zapotrzebowania na adres: [email protected]. Zgóry dziękuję serdecznie. Pozdrawiam.