Gorzatka podziękowania - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 03 gru 2013, 13:16

Gorzatka jesteś WIELKA odwaliłaś za nas wszystkich kawał dobrej roboty. Osobiście jestem w szoku. Niesamowicie mi pomogłaś i za to gorąco Ci dziękuję.
Gorzatka jest przykładem że istnieją na tym świecie ludzie bezinteresowni to zaangażowanie ten nakład pracy - po prostu ideał :)
Jeszcze raz wielkie dzięki
P.S coś czuję że będziesz naszym ekspertem w tej dziedzinie.
~kat-arzyna

Napisano: 03 gru 2013, 13:19

Ja również dziękuję :)
~GARY

Napisano: 03 gru 2013, 13:39

należą się wielkie podziękowania
~mirka

Napisano: 03 gru 2013, 16:12

i ja się dołączam!
~kola

Napisano: 03 gru 2013, 16:19

proszę równiez owzór wniosku
z góry dziękuję
[email protected]

Napisano: 03 gru 2013, 17:10

serdeczne dzięki za pomoc - jola0070
~Jola

Napisano: 03 gru 2013, 17:14

Gorzatko , jeszcze raz dziękuję za kawał dobrej roboty, który dla nas odwaliłaś
~Mariola

Napisano: 04 gru 2013, 1:52

dobre słowo mobilizuje do pracy...

ja też na tym korzystam, bo najcenniejsza to wymiana doświadczeń... nie opracowałabym tych druków, bez Waszej pomocy,

a i też miałam miłą okazję porozmawiać z kilkoma koleżankami po fachu... z różnych części Polski...

dla wszystkich to nowość, wszyscy jesteśmy niemal na tym samym etapie.... czyli w czarnej..... hi...
kto nam pomoże jak nie my sobie sami... bo na tych na górze raczej nie ma co liczyć

~gorzatka

Napisano: 04 gru 2013, 10:42

najsmutniejsze jest to, że ja mówiłam już o tym dodatku w lipcu, ale ani skarbnik ani burmistrz nic na to nie powiedzieli...
jestem już na etapie robienia zapotrzeboweania i to DZIĘKI TOBIE GORZATAKO I INNYM FORUMOWICZOM...i jestem tu u siebie z tym CAŁKIEM SAMA!!!
nikt się tym tematem nie interesuje...i nikogo nie obchodzi, że mam ODPADY, DODATKI I TERAZ JESZCZE TO GOOWNO!
szkoda słów...
~ladybird

Napisano: 04 gru 2013, 15:14

Czytam z wypiekami na twarzy i jestem pełna podziwu dla Gorzatki za bezinteresowne zaangażowanie w nasze sprawy. Jeżeli można, to również poproszę o wzory wniosku i zapotrzebowania na adres: [email protected]. Zgóry dziękuję serdecznie. Pozdrawiam.
~Anyżarg

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x