nic nie działa extra... drugi dzień bez decyzji!!! u nas w 500 jak nie zweryfikuje to nie wyda decyzji! a tyle decyzji do wydania z gospodarstwa rolnego!
Spokojnie, bo przecież nie Wy za to odpowiadacie. Pomyślcie, może jesteście przeziębieni czy coś temu podobnego? Bo jak tak to trzeba iść na zwolnienie lekarskie
Dziś swojemu kierownikowi zgłosiłem to że zapytanie ZUS nie działa w emp@tii to kazał mi zadzwonić do ZUSu żeby to wyjaśnić
I co zadzwoniłeś/aś i oni powiedzieli, że mają to w du...ie
Notatka na tę okoliczność sporządzona i koniec tematu.
Ale nie możecie się czepiać przecież (przynajmniej ja zazwyczaj dostaję informację, że usługa niedostępna) to przynajmniej zostajemy poinformowani, że szkoda się męczyć.
A tak na serio to nie my za to odpowiadamy, ale konic końców to my się będziemy tłumaczyć why plan nie wyrobiony
Przecież niektórzy z wnioskodawców mogą przez nas zejść z tego świata (zagrożenie życia), za co będą żyć? A dzieci przecież też chyba coś jedzą czasami.
Podsumowując, nie działająca usługa to nic nie znaczący szczegół, Pani ministra zrobiła wszystko, żeby było dobrze, to tylko ci na dole non stop wymyślają jakieś niby problemy, żeby nic nie robić i brać pieniądze