nie byłaby, bo uznaje zasadę że za jej niepowodzenia i winy - winni są inni, ktoś taki nie jest godzien być posłem, ndo n iczegho nie doszła i nie dojdzie, a tu przykład:
Re: WOTUM NIEUFNOŚCI dla rządu PO - cz. II
wysłane przez ~ja dnia 2013-07-03 18:29:08
~ja
prąd tanieje, kredyt hipoteczny od listopada 2012 spadł mi o 160,- miesiecznie i nadal rata będzie mi spadała, macierzyński trwa rok - dlaczego twierdzisz dzibar że ten rząd niczego nie zrobił??????????? co zrobił PIS oprócz obiecanek!!!
+ dodaj odpowiedź
2013-07-03 18:55 Re: WOTUM NIEUFNOŚCI dla rządu PO - cz. II
wysłane przez dzibar dnia 2013-07-03 18:55:28
dzibar
~~ja, są uprzywilejowani, którzy nic nie robią i zarobią ślizgając się po plecach innych ( czyli czekajac na mannę z nieba) -
aby to się urzeczywistniło to ja stracilam pracę, mieszkanie ( wypowiedziano mi wlaśnie kredyt hipoteczny więc bank dostał ode mnie 100% odsetek plus jeszcze wpłaty 3 letnie regularne raty), kilkakrotnie miałam odcięty prąd i dwukrotnie w ciagu dwóch lat zmieniałam mieszkanie i w chwili obecnej nie posiadam stałego miejsca zamieszkania - w końcu wysłałam do prokuratury wotum nieufności dla rządu, a w Prokuraturze Generalnej sprawa kasacyjna - jak wiec widzisz abyś ty mogła się cieszyć ktoś musiał cierpieć
~ja, NIC ZA DARMO
zapamiętaj TO JEST ZANIECHANIE - czego chcę?
naprawienia szkody i odszkodowania
a jeżeli twierdzisz, że PiS nic nie zrobił to uważam, ze jestes w blędzie bo tylko dzięki opozycji i Zwiazkowi Solidarnośc rząd został zmuszony do zrobienia czegokolwiek bo przejrzał w koncu choć trochę na oczyLudzie wyszli na ulice - tego trzeba było aby zadufane w sobie PO zaczęło w końcu liczyć się z opinia publiczną
TY DZIBAR NAPRAWDĘ CHORA JESTEŚ!!!
czyli to moja wina że nie stać cie na raty??? ja się ślizgam na twoich plecach??? lecz się kobieTo i to w trybie pilnym!!!
To że nie masz stałego miejsca zamieszkania, pracy, mieszkania TO TWOJA WINA!!!
ja mam kredyt na miarę moich możliwości i splacam, cieszę się że spadają stopy procentowe, a ciebie skręca z nienawiści, bo jesteś nieudacznikiem!! Odcinali ci prąd bo nie placiłaś trzeba było dorabiać, ponoć masz wspaniałego partnera - też nie był w stanie zapłacić za prąd? takich jak ty co to chcą żyć ponad swoje możliwości jest sporo i dlatego lądują tak jak ty SAMA SOBIE JESTEŚ WINNA, NIE OBARCZAJ INNYCH ZA SWOJE NIEUDACZNICTWO!!!
+ dodaj odpowiedź