Czy ktoś był na szkoleniu DMJózef Bajor - warto iść?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dm
- Kontakt:
Czy ktoś był na szkoleniu DMJózef Bajor - warto iść?
Prowadzący warsztat
Józef Bajor - naczelnik Wydziału Utrzymania Zasobów Mieszkaniowych, w Departamencie
Strategii Budownictwa i Mieszkalnictwa w Ministerstwie Infrastruktury, współuczestnik w pracach legislacyjnych od początku powstania systemu dodatków mieszkaniowych, trener Instytutu Szkoleń i Analiz Gospodarczych.
Józef Bajor - naczelnik Wydziału Utrzymania Zasobów Mieszkaniowych, w Departamencie
Strategii Budownictwa i Mieszkalnictwa w Ministerstwie Infrastruktury, współuczestnik w pracach legislacyjnych od początku powstania systemu dodatków mieszkaniowych, trener Instytutu Szkoleń i Analiz Gospodarczych.
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: Czy ktoś był na szkoleniu DMJózef Bajor - warto iść?
moim skromnym zdaniem...nie warto:)Knapa pisze: 31 paź 2019, 11:37 Prowadzący warsztat
-
- Referent
- Zajmuję się: prawa lokatorów, dodatki mieszkaniowe i energetyczne, najem
- Kontakt:
Znalazłam szkolenie na grudzień : KTOŚ COŚ ? OPINIA ?? BYLIŚCIE JUŻ?
Prowadzący
Damian Wąchała- praktyk, kierownik Zespołu Dodatków Mieszkaniowych w MOPR Piotrków Trybunalskim. Od 2004 r. pracownik Zespołu Świadczeń Rodzinnych w MOPR w Piotrkowie Trybunalskim, a następnie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej przy Urzędzie Marszałkowskim w Łodzi; ukończył studia wyższe na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Łódzkiego oraz podyplomowe studia z zakresu zarządzania instytucjami opieki społecznej na Wydziale Socjologiczno-Ekonomicznym
https://pcc-poland.pl/szkolenia/dodatek ... rses-dates
Prowadzący
Damian Wąchała- praktyk, kierownik Zespołu Dodatków Mieszkaniowych w MOPR Piotrków Trybunalskim. Od 2004 r. pracownik Zespołu Świadczeń Rodzinnych w MOPR w Piotrkowie Trybunalskim, a następnie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej przy Urzędzie Marszałkowskim w Łodzi; ukończył studia wyższe na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Łódzkiego oraz podyplomowe studia z zakresu zarządzania instytucjami opieki społecznej na Wydziale Socjologiczno-Ekonomicznym
- magdalenamagda
- Referent
- Zajmuję się: pracownik socjalny
- Kontakt:
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Noooo, pan Bajor współtworzył bubel, jakim jest nasza przekochana ustawa, a teraz zarabia ciężki szmal na tłumaczeniu zawiłości i braków w tym bublu. To jest, proszę ja Was, parodia i żenada. 

-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dm
- Kontakt:
a u tego Pana ktoś był ? opinia?Madzik05 pisze: 31 paź 2019, 14:38 Znalazłam szkolenie na grudzień : KTOŚ COŚ ? OPINIA ?? BYLIŚCIE JUŻ?
Prowadzący
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
do Bajora nie polecam, szkolenie z nim to porazka a ten drugi to nie wiem......
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Dm, De, DS
- Kontakt:
Byłam raz u tego Pana i fajnie prowadził szkolenie. A że byłam/jestem zielona w temacie to nie umiem ocenić czy merytorycznie dobrze mówił.
- magdalenamagda
- Referent
- Zajmuję się: pracownik socjalny
- Kontakt:
podoba mi się ta ocena!!Krwawa pisze: 05 lis 2019, 19:57 Noooo, pan Bajor współtworzył bubel, jakim jest nasza przekochana ustawa, a teraz zarabia ciężki szmal na tłumaczeniu zawiłości i braków w tym bublu. To jest, proszę ja Was, parodia i żenada.![]()
taka prawdziwa i od serca <3
daję Ci lajka !!

Oprócz Czy ktoś był na szkoleniu DMJózef Bajor - warto iść? - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Prośba o szybką odpowiedz w sprawie zaświadczenia oo niepobieraniu dodatku z innej gminy
Odmowa - jednoosobowe
Podstawa prawna do ZUS
zarządca nie poinformował
prośba o wskazanie
nowy tekst jednolity
alimenty a dochód
zaległość za wodę
proszę o aktualny Dziennik ustaw
proszę o podpowiedź w sprawie programu
wykupienie mieszkania
komplet dokumentów do dodatku mieszkniowego
wstrzymanie wypłaty dodatku