wstrzymanie wypłaty dodatku

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
Agnieszka Jańczak
Praktykant
Zajmuję się: Gospodarka kom. i mieszk.
Kontakt:

wstrzymanie wypłaty dodatku

Post autor: Agnieszka Jańczak »

Witam mam takie pytanie. Pan, któremu przyznano dodatek mieszkaniowy ma zaległości za trzy pełne okresy płatności i w związku z tym wstrzymałam decyzją wypłatę dodatku mieszkaniowego na podstawie art.7 ust. 11, Wstrzymanie wypłaty dodatku od dnia 01.11.2019 r., po otrzymaniu decyzji wstrzymującej, lokator uregulował wszystkie zaległości, i teraz pytanie: Jak odwiesić? kolejna decyzja? czy nic nie robimy i tylko wypłacamy dodatek mieszkaniowy?
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Re: wstrzymanie wypłaty dodatku

Post autor: :-) »

Agnieszka Jańczak pisze: 29 paź 2019, 13:02 Witam mam takie pytanie. Pan, któremu przyznano dodatek mieszkaniowy ma zaległości za trzy pełne okresy płatności i w związku z tym wstrzymałam decyzją wypłatę dodatku mieszkaniowego na podstawie art.7 ust. 11, Wstrzymanie wypłaty dodatku od dnia 01.11.2019 r., po otrzymaniu decyzji wstrzymującej, lokator uregulował wszystkie zaległości, i teraz pytanie: Jak odwiesić? kolejna decyzja? czy nic nie robimy i tylko wypłacamy dodatek mieszkaniowy?
ja wydaję decyzję o wznowieniu wypłaty dodatku mieszkaniowego i wypłacam dodatek za okres w ktorym byl wstrzymany..co do okresów zaległości...to maja byc dwa pelne miesiące...zarzadca informuje mnie o zaległosciach wysylam zawiadomienie o wszczeciu postepowania i wtedy wstrzymuje jesli nie sa uregulowane...odwołanie w sko bylo...co do wszczecia postepowania:)
ODPOWIEDZ