wstrzymanie wypłaty dodatku
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Gospodarka kom. i mieszk.
- Kontakt:
wstrzymanie wypłaty dodatku
Witam mam takie pytanie. Pan, któremu przyznano dodatek mieszkaniowy ma zaległości za trzy pełne okresy płatności i w związku z tym wstrzymałam decyzją wypłatę dodatku mieszkaniowego na podstawie art.7 ust. 11, Wstrzymanie wypłaty dodatku od dnia 01.11.2019 r., po otrzymaniu decyzji wstrzymującej, lokator uregulował wszystkie zaległości, i teraz pytanie: Jak odwiesić? kolejna decyzja? czy nic nie robimy i tylko wypłacamy dodatek mieszkaniowy?
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: wstrzymanie wypłaty dodatku
ja wydaję decyzję o wznowieniu wypłaty dodatku mieszkaniowego i wypłacam dodatek za okres w ktorym byl wstrzymany..co do okresów zaległości...to maja byc dwa pelne miesiące...zarzadca informuje mnie o zaległosciach wysylam zawiadomienie o wszczeciu postepowania i wtedy wstrzymuje jesli nie sa uregulowane...odwołanie w sko bylo...co do wszczecia postepowania:)Agnieszka Jańczak pisze: 29 paź 2019, 13:02 Witam mam takie pytanie. Pan, któremu przyznano dodatek mieszkaniowy ma zaległości za trzy pełne okresy płatności i w związku z tym wstrzymałam decyzją wypłatę dodatku mieszkaniowego na podstawie art.7 ust. 11, Wstrzymanie wypłaty dodatku od dnia 01.11.2019 r., po otrzymaniu decyzji wstrzymującej, lokator uregulował wszystkie zaległości, i teraz pytanie: Jak odwiesić? kolejna decyzja? czy nic nie robimy i tylko wypłacamy dodatek mieszkaniowy?
Oprócz wstrzymanie wypłaty dodatku - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
nowy tekst jednolity
alimenty a dochód
zaległość za wodę
Czy ktoś był na szkoleniu DMJózef Bajor - warto iść?
proszę o aktualny Dziennik ustaw
proszę o podpowiedź w sprawie programu
wykupienie mieszkania
komplet dokumentów do dodatku mieszkniowego
dzialalnosc gospodarcza
zaświadczenie z Urzędu Pracy
umowa podnajmu a stawka gminna?
decyzja - jak piszecie? jak wygląda?
zawiadomienie z art. 10 k.p.a przed wydaniem decyzji
Podnajem lokalu
dodatek składany po raz 1
brak rachunku za wodę...można?