czy ktoś już dostał...
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
Re: czy ktoś już dostał...
a jak w lubelskim
-
- Praktykant
- Zajmuję się: praca socjalna
- Kontakt:
A może powinniśmy stworzyć jakieś pismo do Ministerstwa i zacząć o tym głośno mówić... że obiecali i olali:)believer pisze: 09 wrz 2024, 8:12 Jakby w taki sam sposób wypłacali 800 plus to by się działo w kraju....
-
- Referent
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
świętokrzyskie - wczoraj przyszła umowa do podpisania
-
- Praktykant
- Zajmuję się: OP
- Kontakt:
Można jaśniej, o co chodzi? Bo ja dostałem decyzję od dyrekcji o przyznaniu dodatku już w lipcu, a dodatku do dnia dzisiejszego nie mam wypłaconego, po co mi jakaś umowa, czy pismo, decyzja, bez pokrycia?
-
- Referent
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
Decyzja z urzędu wojewódzkiego o przyznaniu dotacji na wypłatę dodatków motywacyjnych. Dziś została podpisana i odesłana. Więc juz chyba z górki...believer pisze: 19 wrz 2024, 14:41Można jaśniej, o co chodzi? Bo ja dostałem decyzję od dyrekcji o przyznaniu dodatku już w lipcu, a dodatku do dnia dzisiejszego nie mam wypłaconego, po co mi jakaś umowa, czy pismo, decyzja, bez pokrycia?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: PS, przeciwdziałanie przemocy domowej
- Kontakt:
Wielkopolska, powiat chodzieski.
W zeszłym tygodniu otrzymaliśmy pisma w sprawie przyznania dodatków. Pierwsza wypłata z wyrównaniem do 10 października.
W zeszłym tygodniu otrzymaliśmy pisma w sprawie przyznania dodatków. Pierwsza wypłata z wyrównaniem do 10 października.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: OP
- Kontakt:
W Klerykowie wypłacili, w wielkich bólach i przeciąganiu sprawy, za 3 miesiące, zobaczymy jak będzie później...czy z pensją, czy jakoś osobno będą płacić nikt nie wie, wyszło coś 681 zł netto 

-
- Praktykant
- Kontakt:
W Naszej Gminie piękny plakat na stronie internetowej ile to pracownicy pomocy społecznej mają dostać w skali kraju, bębnią 1000 zł, nikt nie mówi brutto ALE TYSIĄC NJWAŻNIEJSZY, lubelskie cisza, powiat chełmski......
-
- Stażysta
- Zajmuję się: księgowość
- Kontakt:
Wielkopolskie - dodatki dla pracowników socjalnych wypłacone za 3 miesiące. Nie mamy jeszcze pieniędzy dla asystentów rodziny, czekamy.
-
- Stażysta
- Kontakt:
Do dziś u nas sprawozdanie (pomorskie) i miedzy innymi pytanie dlaczego nie wypłacili - ciekawe jaka będzie odpowiedź?
Okazało się, że środki chyba są ale niestety jakieś techniczne problemy z wypłatą (program komputerowy).
Okazało się, że środki chyba są ale niestety jakieś techniczne problemy z wypłatą (program komputerowy).
Oprócz czy ktoś już dostał... - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
POMOST-zmiana decyzji zas. stałego
jeszcze raz dodatek
schronisko - odpłatność
Dofinansowanie posiłków dla dzieci w SP w ramach Programu
Oświadczenie obywatela UA
skierowanie na program
"90" - potwierdzenie prawa
zapytanie liczyc czy nie?
Zasiłek stały - nienaleznie pobrany
Czy są przesłanki do odmownej decyzji udzielenia schronienia
przedłużenie orzeczeń
Projekt unijny - jak księgować i utworzyć plan?
gorący posiłek dla ukrainy - wkład do kotła? czy całość kosztu
dochód jednorazowy
ZI Niebieskie karty
przechowywanie dokumentacji archiwalnej