czy ktoś już dostał...

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
bea2
Stażysta
Zajmuję się: PS
Kontakt:

Re: czy ktoś już dostał...

Post autor: bea2 »

a jak w lubelskim
pracowniksocjalny@
Praktykant
Zajmuję się: praca socjalna
Kontakt:

Post autor: pracowniksocjalny@ »

believer pisze: 09 wrz 2024, 8:12 Jakby w taki sam sposób wypłacali 800 plus to by się działo w kraju....
A może powinniśmy stworzyć jakieś pismo do Ministerstwa i zacząć o tym głośno mówić... że obiecali i olali:)
zombi
Referent
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Post autor: zombi »

świętokrzyskie - wczoraj przyszła umowa do podpisania
believer
Praktykant
Zajmuję się: OP
Kontakt:

Post autor: believer »

zombi pisze: 18 wrz 2024, 11:38 świętokrzyskie - wczoraj przyszła umowa do podpisania
Można jaśniej, o co chodzi? Bo ja dostałem decyzję od dyrekcji o przyznaniu dodatku już w lipcu, a dodatku do dnia dzisiejszego nie mam wypłaconego, po co mi jakaś umowa, czy pismo, decyzja, bez pokrycia?
zombi
Referent
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Post autor: zombi »

believer pisze: 19 wrz 2024, 14:41
zombi pisze: 18 wrz 2024, 11:38 świętokrzyskie - wczoraj przyszła umowa do podpisania
Można jaśniej, o co chodzi? Bo ja dostałem decyzję od dyrekcji o przyznaniu dodatku już w lipcu, a dodatku do dnia dzisiejszego nie mam wypłaconego, po co mi jakaś umowa, czy pismo, decyzja, bez pokrycia?
Decyzja z urzędu wojewódzkiego o przyznaniu dotacji na wypłatę dodatków motywacyjnych. Dziś została podpisana i odesłana. Więc juz chyba z górki...
Merylu1988
Praktykant
Zajmuję się: PS, przeciwdziałanie przemocy domowej
Kontakt:

Post autor: Merylu1988 »

Wielkopolska, powiat chodzieski.
W zeszłym tygodniu otrzymaliśmy pisma w sprawie przyznania dodatków. Pierwsza wypłata z wyrównaniem do 10 października.
believer
Praktykant
Zajmuję się: OP
Kontakt:

Post autor: believer »

W Klerykowie wypłacili, w wielkich bólach i przeciąganiu sprawy, za 3 miesiące, zobaczymy jak będzie później...czy z pensją, czy jakoś osobno będą płacić nikt nie wie, wyszło coś 681 zł netto :roll:
socjalny192
Praktykant
Kontakt:

Post autor: socjalny192 »

W Naszej Gminie piękny plakat na stronie internetowej ile to pracownicy pomocy społecznej mają dostać w skali kraju, bębnią 1000 zł, nikt nie mówi brutto ALE TYSIĄC NJWAŻNIEJSZY, lubelskie cisza, powiat chełmski......
cus_2024
Stażysta
Zajmuję się: księgowość
Kontakt:

Post autor: cus_2024 »

Wielkopolskie - dodatki dla pracowników socjalnych wypłacone za 3 miesiące. Nie mamy jeszcze pieniędzy dla asystentów rodziny, czekamy.
Nena75
Stażysta
Kontakt:

Post autor: Nena75 »

Do dziś u nas sprawozdanie (pomorskie) i miedzy innymi pytanie dlaczego nie wypłacili - ciekawe jaka będzie odpowiedź?
Okazało się, że środki chyba są ale niestety jakieś techniczne problemy z wypłatą (program komputerowy).
ODPOWIEDZ