Witam, pomyłkowo zarejestrowałem wniosek na męża ( miał być na żonę ) w 500 plus, wywołałem usługi. Chcę usunąć wniosek i zarejestrować poprawnie. Czy ktoś powie czy da się to usunąć?
jeżeli wniosek był już zakwalifikowany to już chyba się go nie usunie (przynajmniej mi się nie udało), ale jeżeli nic w nim nie robiłeś to możesz go usunąć...
Właśnie nie moge usunąć, bo sprawdzalem pesele w empatii. A mogę usunąć całkiem tą osobę z bazy klientów? Czy się namiesza? Wiem, zę to śmieszny problem, ale jestem świeży w temacie i nie chce miec namieszane w bazie
Pesele też możesz usunąć tylko musi ci to usunięcie druga osoba w systemie zatwierdzić. A wnioskodawcę można zmienić tylko musisz usunąć tą drugą osobę w składzie rodziny.
k.k pisze:Pesele też możesz usunąć tylko musi ci to usunięcie druga osoba w systemie zatwierdzić. A wnioskodawcę można zmienić tylko musisz usunąć tą drugą osobę w składzie rodziny.
Czy Ty na pewno mówisz o Top-Team? Bo cos mi sie nie wydaje.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę." Kodeks Hammurabiego
U mnie po wywołaniu usług nie można nic skasować. Wszystkie wywołania usług są odnotowane w historii, więc żeby skasować wniosek to trzeba by chyba pogrzebac w bazie danych i najpierw skasować historię.
Nadaj wnioskowi status zamkniety bez rozpatrzenia i już. Kto tam będzie wnikał czy był taki wniosek czy nie. Członka rodziny zrób klientem i nowy wniosek. Innych pomysłów nie mam.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę." Kodeks Hammurabiego