czy ktoś wprowadził już wniosek :) - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 04 sty 2016, 12:20

czy ktoś już wprowadził wniosek albo zamówił karty ?? w nowym systemie oczywiście?? :)
klklklkkk

Napisano: 04 sty 2016, 13:01

nic nie działa jeszcze :D i nie żeby się komuś spieszyło do pracy z tym nieprzyjaznym dla użytkowników i nieprzejrzystym i szkodliwym dla oczu skomplikowanym niepotrzebnie systemem :x w tym kraju nawet na nowych autostradach trzeba łatać dziury o programach dla urzędników nie wspominając :(
ubu

Napisano: 04 sty 2016, 13:09

Przyjęłam dziś pierwszy wniosek w tym roku , ale mam zamiar wprowadzić go jutro, na spokojnie przy porannej kawie :)
Nie porobiłam skanu dokumentów tylko je skserowałam opieczętowałam za zgodnością, nie wiedziałam że do wniosku złożonego droga papierowa równiez trzeba skanować i dołączać dokumenty.
Wiolaops

Napisano: 04 sty 2016, 13:22

w porównaniu z poprzednim programem (RI KDR), który był banalnie prosty i przyjemny ( a i tak sprawiał niektórym problemy) ten w pierwszym kontakcie jest tragiczny, problematyczny, nie ma wyjaśnione jak przedłużać Karty, nie znalazłam również jak zaznaczyć cudzoziemców, nie mogę zatwierdzić zapisanego wniosku, omyłkowo dodałam starą rodzinę do ponownego obsłużenie i nie mogę tego cofnąć. Byłam pozytywnie nastawiona do tej zmiany, rozczarowałam się BARDZO.
karolaaaa

Napisano: 05 sty 2016, 9:31

A u Was już działa system? Ja się loguje to nic nie mam, żadnych danych z poprzedniego systemu.....
kornelia11111

Napisano: 05 sty 2016, 9:35

u Mnie też nic, tylko administracja, próbowałam dodzwonić się do centrum serwisowego, no i próbuje dalej, Pani złożyła 30.12.2015 r. system już o godz. 14 nie działał i wniosek leży ...
kalina

Napisano: 05 sty 2016, 10:23

U mnie niestety też nic nie działa, tylko administracja. Nie rozumiem o co chodzi z tym systemem........
emi1234

Napisano: 05 sty 2016, 12:10

Tak. Właśnie zakończyłam wprowadzenie wniosku około 3 godzin hehe -masakra .
Obecnie karty maja status w produkcji więc mam nadzieje że wszystko zrobiłam dobrze, ale z instrukcja obsługi w ręku.
Pogratulować tym co ten system stworzyli -beznadziejny utrudniający tylko prace nie na odwrót !!!!
Wiolaops

Napisano: 05 sty 2016, 13:42

korzystacie z instrukcji obsługi dokumentacja użytkownika(Moduł Obsługi Karty Dużej Rodziny) wersja 1.0.0 stron 88? czy macie jeszcze coś nowszego bo od nadmiaru informacji zgłupiałam.... :roll:
sakaz

Napisano: 05 sty 2016, 14:20

Wiolaops a czy nr wprowadzony z automatu przez system zawiera nr teryt.AAAA.1.2016 ? czy wstawiło się zamaist liter coś innego? dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam
kate1
Praktykant
Od: 01 gru 2014, 15:52
Zajmuję się:

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x