nic nie działa jeszcze i nie żeby się komuś spieszyło do pracy z tym nieprzyjaznym dla użytkowników i nieprzejrzystym i szkodliwym dla oczu skomplikowanym niepotrzebnie systemem w tym kraju nawet na nowych autostradach trzeba łatać dziury o programach dla urzędników nie wspominając
Przyjęłam dziś pierwszy wniosek w tym roku , ale mam zamiar wprowadzić go jutro, na spokojnie przy porannej kawie
Nie porobiłam skanu dokumentów tylko je skserowałam opieczętowałam za zgodnością, nie wiedziałam że do wniosku złożonego droga papierowa równiez trzeba skanować i dołączać dokumenty.
w porównaniu z poprzednim programem (RI KDR), który był banalnie prosty i przyjemny ( a i tak sprawiał niektórym problemy) ten w pierwszym kontakcie jest tragiczny, problematyczny, nie ma wyjaśnione jak przedłużać Karty, nie znalazłam również jak zaznaczyć cudzoziemców, nie mogę zatwierdzić zapisanego wniosku, omyłkowo dodałam starą rodzinę do ponownego obsłużenie i nie mogę tego cofnąć. Byłam pozytywnie nastawiona do tej zmiany, rozczarowałam się BARDZO.
u Mnie też nic, tylko administracja, próbowałam dodzwonić się do centrum serwisowego, no i próbuje dalej, Pani złożyła 30.12.2015 r. system już o godz. 14 nie działał i wniosek leży ...
Tak. Właśnie zakończyłam wprowadzenie wniosku około 3 godzin hehe -masakra .
Obecnie karty maja status w produkcji więc mam nadzieje że wszystko zrobiłam dobrze, ale z instrukcja obsługi w ręku.
Pogratulować tym co ten system stworzyli -beznadziejny utrudniający tylko prace nie na odwrót !!!!
korzystacie z instrukcji obsługi dokumentacja użytkownika(Moduł Obsługi Karty Dużej Rodziny) wersja 1.0.0 stron 88? czy macie jeszcze coś nowszego bo od nadmiaru informacji zgłupiałam....
Wiolaops a czy nr wprowadzony z automatu przez system zawiera nr teryt.AAAA.1.2016 ? czy wstawiło się zamaist liter coś innego? dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam