Ja tam kilka artykułów widzę, lecz sam przyznaję że z niego nie wiem czy będę korzystał,BoOlek pisze:ten wniosek w linku który wskazał wam heiland jest co najmniej niepoważny brakuje w nim wszystkiego łącznie z artykułami ?
zamiast tych kropeczek mam kwadraciki do zaznaczenia i tabelki na dane mi się nie przeniosły przy wklejaniu ..ewalu pisze:tak wygląda pierwsza strona mojego wniosku ... muszę jeszcze wymyśleć oświadczenia![]()
WNIOSEK O USTALENIE PRAWA DO ZASIŁKU DLA OPIEKUNA
Część I.
Dane osoby ubiegającej się:
Imię Nazwisko
Pesel Stan cywilny
Obywatelstwo Obywatelstwo
Miejsce zamieszkania
Poczta Telefon
Wnoszę o przyznanie zasiłku dla opiekuna w związku z opieką nad:
....................................................................................................................................................
( imię i nazwisko )
w okresach:
• za okresy od dnia 1 lipca 2013 r. do dnia poprzedzającego dzień wejścia w życie ustawy, w których osoba spełniała warunki do otrzymania świadczenia pielęgnacyjnego określone w ustawie z dnia 28 listopada 2003 r. o świadczeniach rodzinnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 139, poz. 992, z późn. zm)) w brzmieniu obowiązującym w dniu 31 grudnia 2012 r.;
• od dnia wejścia w życie ustawy, jeżeli osoba spełnia warunki do otrzymania świadczenia pielęgnacyjnego określone w ustawie z dnia 28 listopada 2003 r. o świadczeniach rodzinnych w brzmieniu obowiązującym w dniu 31 grudnia 2012 r.
Dane osoby wymagającej opieki:
Imię Nazwisko
Pesel Stan cywilny
Obywatelstwo Obywatelstwo
Miejsce zamieszkania
Poczta Telefon