czy macie? - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 25 kwie 2014, 12:53

Skąd zostały wyczarowane te pieniądze to nie wiem, cieszę się, że mam i nie wnikam
JM.OPS

Napisano: 25 kwie 2014, 13:48

Nam obiecali, a jak doszło co do czego to dupa. Na pytanie kiedy dostaniemy za to kasę odpowiedź była taka, że to jednak nie dla pracownika tylko "obsługę" miało iść i nam kurna niszczarkę kupi.
Aga ooo

Napisano: 25 kwie 2014, 13:53

słuchajcie ja już mam dosyć , caly czas przybywa obowiązkow ale o godnych pensjach mowy nie ma, pracownicy socjalni zawsze biedni a my na świadczeniach to co?kawe tylko pijemy
ela23

Napisano: 25 kwie 2014, 13:57

jak tak można postępowac żeby nas tak poniżać robole za marne pieniadze
ela 23

Napisano: 25 kwie 2014, 16:22

Ja powiedziałem, że się przykuję do kaloryfera w sekretariacie jak nie dostanę. A, że ciężki jestem to mnie łatwo nie ruszą ;) Wiem jaka to kasa, i gdzie, co, jak, skąd i ile, więc dać mogą - tylko musi być wola.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 25 kwie 2014, 17:25

ja miałam w listopadzie 255 zł brutto, teraz w kwietniu 600 brutto ... ale sama to wychodziłam jak się dowiedziałam, że koleżanka w sąsiedniej gminie dostała ,,,, i to kierowniczka sama z siebie jej dała :) :)
można wydać 3 % na co się chce , nie ma żadnych przepisów na co mają być wydane koszty obsługi ... dobra wola kierownika czy da dodatek czy wyda na papier, prowizje ....
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 25 kwie 2014, 18:48

u mnie podobnie jak u Was. Żadnej dodatkowej kasy. Rozmowa na ten temat z kierownicą kończy się jej stwierdzeniem "jak się reszta dowie że coś ci dałam to będę miała jazdę". Ja się pytam ...sory, kto to robi "reszta"czy ja....żal. Ale mam plan :idea: Źle się ostatnio czuję i chyba koło 15 maja się rozchoruję. A że odzywają mi się korzonki i rwa to z 3-4 tyg zwolnienia murowane.
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 25 kwie 2014, 20:16

Moja kierowniczka i koleżanki pracownice socjalne nie przeżyłyby jakbym ja dostała dodatkowe pieniądze a one nie. Dostaję zawsze nagrodę na dzień pracownika socjalnego ale i tak mam wypomniane, że nie jestem pracownikiem socjalnym.
Ruda1

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem