Nam obiecali, a jak doszło co do czego to dupa. Na pytanie kiedy dostaniemy za to kasę odpowiedź była taka, że to jednak nie dla pracownika tylko "obsługę" miało iść i nam kurna niszczarkę kupi.
słuchajcie ja już mam dosyć , caly czas przybywa obowiązkow ale o godnych pensjach mowy nie ma, pracownicy socjalni zawsze biedni a my na świadczeniach to co?kawe tylko pijemy
Ja powiedziałem, że się przykuję do kaloryfera w sekretariacie jak nie dostanę. A, że ciężki jestem to mnie łatwo nie ruszą Wiem jaka to kasa, i gdzie, co, jak, skąd i ile, więc dać mogą - tylko musi być wola.
ja miałam w listopadzie 255 zł brutto, teraz w kwietniu 600 brutto ... ale sama to wychodziłam jak się dowiedziałam, że koleżanka w sąsiedniej gminie dostała ,,,, i to kierowniczka sama z siebie jej dała
można wydać 3 % na co się chce , nie ma żadnych przepisów na co mają być wydane koszty obsługi ... dobra wola kierownika czy da dodatek czy wyda na papier, prowizje ....
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
u mnie podobnie jak u Was. Żadnej dodatkowej kasy. Rozmowa na ten temat z kierownicą kończy się jej stwierdzeniem "jak się reszta dowie że coś ci dałam to będę miała jazdę". Ja się pytam ...sory, kto to robi "reszta"czy ja....żal. Ale mam plan Źle się ostatnio czuję i chyba koło 15 maja się rozchoruję. A że odzywają mi się korzonki i rwa to z 3-4 tyg zwolnienia murowane.
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań
Moja kierowniczka i koleżanki pracownice socjalne nie przeżyłyby jakbym ja dostała dodatkowe pieniądze a one nie. Dostaję zawsze nagrodę na dzień pracownika socjalnego ale i tak mam wypomniane, że nie jestem pracownikiem socjalnym.