czy mogę skladać wniosek na koniec kwietnia,ale od maja - Dodatek energetyczny

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 09 kwie 2015, 14:43

Mam dodatek mieszkaniowy do czerwca, dodatek energetyczny do kwietnia przyznany. Cz mogę złożyć wniosek na DE w końcu kwietnia , czy poczekać muszę do maja i go złożyć ?
Izolda

Napisano: 10 kwie 2015, 9:09

Wszyscy wchodzą i nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie? No niby jest proste , ale O odzewu... Poradźcie mi , kiedy złożyć ten wniosek DE.
Izolda

Napisano: 10 kwie 2015, 9:33

w maju
1kk

Napisano: 14 kwie 2015, 7:51

w maju
WIELKOPOLSKA

Napisano: 16 kwie 2015, 11:40

a moim zdanie do konca kwietnia ma zlozyc wniosek a decyzje dostaje sz od maja do czasu trwania dod mieszkaniowego ,ja tak robie
energetyk

Napisano: 16 kwie 2015, 14:15

dopiero w maju
ruda maruda

Napisano: 23 kwie 2015, 14:53

ja tak samo robie jak energetyk :D
mk2

Napisano: 24 kwie 2015, 8:31

w maju oczywiście
Fantomas

Napisano: 24 kwie 2015, 8:49

w maju
kajka...

Napisano: 24 kwie 2015, 9:01

A niby z czego to wynika, ze w maju skoro w ustawie prawo energetyczne nie ma o tym ani słowa.
Można w maju, można również w kwietniu ...decyzja przyznająca zależy od przyznania dodatku mieszkaniowego i od tego czy na kwiecień jest już przyznany dodatek energetyczny.

Ja przyjmuje wnioski już na maj od osób które do końca kwietnia maja przyznany dodatek energetyczni i im przyznam ten dodatek od maja , zaś osobom które mają dodatek mieszkaniowy a nie mają jeszcze energetycznego a składają teraz wniosek przyznaje energetyczny na kwiecień.

Na jakiej podstawie osobom składającym wnioski już dziś miałabym odmówić przyjęcia wniosku i wysyłać ich z kwitkiem i mówić że maja przyjść w maju?
eska 1

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x