środki na kwiecień - Dodatek energetyczny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 10 kwie 2015, 7:23

Witam
Czy otrzymaliście środki na wypłatę DE (chodzi mi o Wielkopolskę)
Pozdrawiam
Ania
Anabelll

Napisano: 10 kwie 2015, 7:51

ja jestem z Mazowieckiego środków brak :|
frogg
Praktykant
Od: 06 mar 2015, 11:43
Zajmuję się:

Napisano: 10 kwie 2015, 8:21

Dziś jest 10 środków brak, Skarbnica się na mnie wyżywa że nie wypłacimy i ogólne zawsze to jest moja wina. Pani z WUW powiedziała że dała dyspozycje 7 kwietnia a dlaczego nie ma przelewu to ona już nie wie.
Anabelll

Napisano: 10 kwie 2015, 11:16

Ja przyjęłam pewna strategię. Otórz:
Zapotrzebowanie składam uwzględniająć wszystkie osoby, ktore maja przyznany DM. Wiem jednak, że w praktyce przychodzi ok 40% tych osób. Dlatego składając zapotrzebowanie w grudniu 2014 wnioskowałam o 25.000zł. w I kwartale wydałam 11.000, więc 14.000 pozostało mina II kwartał.
Jak wiadomo dotacja z I kw. przechodzi na następny. W lipcu jednak muszę się rozliczyć i zwrócić, ale zapotrzebowanie robię w czerwcu i znowu zabezpieczam dla wszystkich potencjalnych świadczeniobiorców, co oznacza, że kasy znowu wystarczy do końca grudnia.
Dotychczas wszystko ładnie zgrywało. Mam jednak obawy co zrobiję jęśli kiedyś mi braknie kasy np. w II kwartale lub w IV. Wymyśliłam, że jeśli braknie mi w czerwcu to nie problem bo dołożymy z dod. mieszk. a następne zapotrzebowanie musze znacznie powiększyć. Niestety nie może mi braknąć w grudniu bo UW na pewno mi niedołoży.
To moje teoretyczne rozważania, ale jak dotąd sprawdzaja się, a o kasę martwię się tylko 2 x w roku w styczniu i w lipcu.
BooBoo

Napisano: 10 kwie 2015, 12:18

BooBoo a nie zwracasz tej kasy która została Ci z I kwartału?
kajka...

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x