czy mogę skladać wniosek na koniec kwietnia,ale od maja
czy mogę skladać wniosek na koniec kwietnia,ale od maja
Mam dodatek mieszkaniowy do czerwca, dodatek energetyczny do kwietnia przyznany. Cz mogę złożyć wniosek na DE w końcu kwietnia , czy poczekać muszę do maja i go złożyć ?
Re: czy mogę skladać wniosek na koniec kwietnia,ale od maja
Wszyscy wchodzą i nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie? No niby jest proste , ale O odzewu... Poradźcie mi , kiedy złożyć ten wniosek DE.
a moim zdanie do konca kwietnia ma zlozyc wniosek a decyzje dostaje sz od maja do czasu trwania dod mieszkaniowego ,ja tak robie
ja tak samo robie jak energetyk 

A niby z czego to wynika, ze w maju skoro w ustawie prawo energetyczne nie ma o tym ani słowa.
Można w maju, można również w kwietniu ...decyzja przyznająca zależy od przyznania dodatku mieszkaniowego i od tego czy na kwiecień jest już przyznany dodatek energetyczny.
Ja przyjmuje wnioski już na maj od osób które do końca kwietnia maja przyznany dodatek energetyczni i im przyznam ten dodatek od maja , zaś osobom które mają dodatek mieszkaniowy a nie mają jeszcze energetycznego a składają teraz wniosek przyznaje energetyczny na kwiecień.
Na jakiej podstawie osobom składającym wnioski już dziś miałabym odmówić przyjęcia wniosku i wysyłać ich z kwitkiem i mówić że maja przyjść w maju?
Można w maju, można również w kwietniu ...decyzja przyznająca zależy od przyznania dodatku mieszkaniowego i od tego czy na kwiecień jest już przyznany dodatek energetyczny.
Ja przyjmuje wnioski już na maj od osób które do końca kwietnia maja przyznany dodatek energetyczni i im przyznam ten dodatek od maja , zaś osobom które mają dodatek mieszkaniowy a nie mają jeszcze energetycznego a składają teraz wniosek przyznaje energetyczny na kwiecień.
Na jakiej podstawie osobom składającym wnioski już dziś miałabym odmówić przyjęcia wniosku i wysyłać ich z kwitkiem i mówić że maja przyjść w maju?
Oprócz czy mogę skladać wniosek na koniec kwietnia,ale od maja - Dodatek energetyczny przeczytaj również:
za mała kwota dotacji na wypłatę DE
wyplata
faktury za prad
Pomocy :>
NOWA
nowe kwoty de od maja br.
znowu ENEA :)
środki na kwiecień
limity?
wzór decyzji zmieniajacej
de
rozliczenie dotacji za I kw.
DODATEK ENERGETYCZNY????
Średnia cena energii elektrycznej za 2014 r.
pomylone daty w decyzji
jedna z domu zmarła