czy mogę tak zmienic decyzję też na korzyść strony - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 17 lut 2017, 11:49

Przyznałam rodzinne w ramach Z za Z. I teraz tak: kobieta w listopadzie straciła prace a w grudniu poszła do drugiej. Zgłosiła to dopiero dzisiaj. Czyli za grudzień i styczeń powinna dostac pełną kwote rodzinnego i dopiero od lutego znów złotówka bo mi sie znów nie kwalifikuje inaczej. Tylko czy ja moge tak zmienic decyzję, że zmieniam ja na korzyść strony za listopad i grudzień a od lutego znów złotówka co jest niekorzystne dla niej.
julk@@@

Napisano: 17 lut 2017, 11:57

Mieliście takie przypadki że wyrównaliście ZR za minione miesiące bo przestała obowiazywac złotówka? bede miała niestety wiecej takich przypadków i bardzo prosze o pomoc.
julk@@@

Napisano: 17 lut 2017, 12:09

od cholery mamy takich przypadków !!! nie jestes sama :D
dlatego uwazam ze ta cała zł/zł powinna zostać najszybciej usunieta z ustawy !!!!!
masterm

Napisano: 17 lut 2017, 12:14

masterm pisze:od cholery mamy takich przypadków !!! nie jestes sama :D
dlatego uwazam ze ta cała zł/zł powinna zostać najszybciej usunieta z ustawy !!!!!
no własnie....u mnie markert otworzyli to wyłapałam te kobietki które na kasie widziałam :D i doniosły mi zaświadczenie w tym jedna na moje utrapienie ale jazda to sie zacznie dopiero przy naborze na nowy okres zasiłkowy przecież ja zamieszkac tu będe musiała pod biurkiem jak mi jeszcze przyjdzie dopłaty jakies robic. No ale co ja mam robic teraz z tą sytuacją? :oops:
julk@@@

Napisano: 17 lut 2017, 12:17

julk@@@ pisze:
masterm pisze:od cholery mamy takich przypadków !!! nie jestes sama :D
no własnie....u mnie markert otworzyli to wyłapałam te kobietki które na kasie widziałam :D i doniosły mi zaświadczenie w tym jedna na moje utrapienie ale jazda to sie zacznie dopiero przy naborze na nowy okres zasiłkowy przecież ja zamieszkac tu będe musiała pod biurkiem jak mi jeszcze przyjdzie dopłaty jakies robic. No ale co ja mam robic teraz z tą sytuacją? :oops:
Ja chętnie gdzies napisze albo podpisze sie [pod petycją o kasacje złotówki bo to zawracanie d... jest tak naprawde.
julk@@@

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x