czy mogę tak zmienic decyzję też na korzyść strony
czy mogę tak zmienic decyzję też na korzyść strony
Przyznałam rodzinne w ramach Z za Z. I teraz tak: kobieta w listopadzie straciła prace a w grudniu poszła do drugiej. Zgłosiła to dopiero dzisiaj. Czyli za grudzień i styczeń powinna dostac pełną kwote rodzinnego i dopiero od lutego znów złotówka bo mi sie znów nie kwalifikuje inaczej. Tylko czy ja moge tak zmienic decyzję, że zmieniam ja na korzyść strony za listopad i grudzień a od lutego znów złotówka co jest niekorzystne dla niej.
Re: czy mogę tak zmienic decyzję też na korzyść strony
Mieliście takie przypadki że wyrównaliście ZR za minione miesiące bo przestała obowiazywac złotówka? bede miała niestety wiecej takich przypadków i bardzo prosze o pomoc.
od cholery mamy takich przypadków !!! nie jestes sama 
dlatego uwazam ze ta cała zł/zł powinna zostać najszybciej usunieta z ustawy !!!!!

dlatego uwazam ze ta cała zł/zł powinna zostać najszybciej usunieta z ustawy !!!!!
no własnie....u mnie markert otworzyli to wyłapałam te kobietki które na kasie widziałammasterm pisze:od cholery mamy takich przypadków !!! nie jestes sama

Ja chętnie gdzies napisze albo podpisze sie [pod petycją o kasacje złotówki bo to zawracanie d... jest tak naprawde.julk@@@ pisze:no własnie....u mnie markert otworzyli to wyłapałam te kobietki które na kasie widziałammasterm pisze:od cholery mamy takich przypadków !!! nie jestes sama
dlatego uwazam ze ta cała zł/zł powinna zostać najszybciej usunieta z ustawy !!!!!i doniosły mi zaświadczenie w tym jedna na moje utrapienie ale jazda to sie zacznie dopiero przy naborze na nowy okres zasiłkowy przecież ja zamieszkac tu będe musiała pod biurkiem jak mi jeszcze przyjdzie dopłaty jakies robic. No ale co ja mam robic teraz z tą sytuacją?
Oprócz czy mogę tak zmienic decyzję też na korzyść strony - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
czy do Sko
podjęcie pracy przez osobę nad którą sprawowana jest opiek..
wyrównanie ZR i kształcenia
szkolenie z P. Jatkowskim
wywiad w spr.św.rodz.
zl za zł na cito
becik- proszę o szybką pomoc Elmer i inni
Pomóżcie
Amazis -Zł za Zł Elmer i inni użytkownicy pomóżcie
decyzja SZO informacja o ubezpieczeniu
jak obliczyc dochód do świadczeń rodzinnych
dochód
CZY DOBRZE
sygnity zgon osoby niepełnosprawnej