OPS przyznał mi odmowe ŚR odwołałam się do SKO ono skierowało sprawę do ponownego rozpatrzenia i tak było 3 razy w końcu OPS przyznał mi ŚR od listopada czy nie powinni mi wypłacić odsetki?
Gość pisze:OPS przyznał mi odmowe ŚR odwołałam się do SKO ono skierowało sprawę do ponownego rozpatrzenia i tak było 3 razy w końcu OPS przyznał mi ŚR od listopada czy nie powinni mi wypłacić odsetki?
niestety .. odsetek to i SKO nie przyzna ...
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
świadczenia mi się należały ja cały czas musiałam pozyczać pieniądze na życie od których musiałam płacić odsetki to skoro OPS tak długo zastanawia się nad tym że mi się należy to chyba powinni mi wypłacić odsetki
Jak ja bym miała oddać za ten okres to oczywiście odsetki bym musiała wpłacić
ale nic ci na to nie poradzimy .... nasza ustawa nie przewiduje naliczania odsetek w takiej sytuacji
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
No to już inna kwestia. Z automatu odsetek nie będzie na pewno, ale jak udowodni się przed sądem, że wskutek działania organu poniosło się szkodę to może coś tam zasądzi.