czy nalezy sie becik upewnijcie mnie
czy nalezy sie becik upewnijcie mnie
Dziecko rodzi sie martwe, jest akt urodzenia z adnotacja o urodzeniu martwego dziecka czy nalezy sie becik? i kolejna sensacja czy dzielimy becik na polowe w takim przypadku
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: czy nalezy sie becik upewnijcie mnie
Dziecko rodzi sie martwe, jest akt urodzenia z adnotacja o urodzeniu martwego dziecka czy nalezy sie becik? - nie przysługuje art. 15b ust. 1
i kolejna sensacja czy dzielimy becik na polowe w takim przypadku - a to ciekawe, na jakiej podstawie?
i kolejna sensacja czy dzielimy becik na polowe w takim przypadku - a to ciekawe, na jakiej podstawie?
ta druga sensacje sieja w szpitalach. Dzieki za odp
w przypadu urodzenia się martwego dziecka becik nie przysługuje
becikowe przysługuje jeżeli urodzone dziecko przezyło dobę i zmarło !!!!! ale jesli urodziło się martwe to nieeeeeee miałam taką sytuację uzgadniana była z insp. z kontrolii z UW i było OK
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~Tośka a skąd ty wzięłaś tę dobę?
Oprócz czy nalezy sie becik upewnijcie mnie - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
odsetki świadczenia rodzinne
jak to ma byc
becikowe po nowemu
co robić?
jak to robicie w praktyce odsetki
1.11.
PYTANIE brzmi:....
BECIKOWE- proste pytanie...
dziecko urodziło się za granicą, kobitka przychodzi składać o becikowe, polski akt urodzenia, i co dalej?
FA błąd organu?
od kiedy becik nie podlega koordynacji????
zwrot nienależnie pobranego -dec. marszałka a odsetki w sprawozdaniu? czy je ujmujem czy tylko sama kwota np?
bardzo wazne pytanie..prosze o odp..
dochody do becikowego
proste pytanie
świadczenia nienależnie wypłacone