Czy należy wykazać ŚP - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 07 mar 2016, 10:27

Witam,mam pytanko. Chciałabym złożyć wniosek w programie 500+ na dwoje dzieci. Córka jest osobą niepełnosprawną, więc pobieram na nią świadczenie pielęgnacyjne, zasiłek pielęgnacyjny, dodatek do zasiłku rodzinnego z tytułu kształcenia i rehabilitacji dziecka niepełnosprawnego oraz dwa zasiłki rodzinne. Czy te świadczenia należy wykazać we wniosku? I jeszcze jedno pytanie, czy należy wykazać dochód z tytułu otrzymywanego dodatku mieszkaniowego oraz dodatku energetycznego przyznanego do dodatku mieszkaniowego? Nigdzie nie znalazłam na te pytania odpowiedzi. Z góry dziękuję za pomoc.
Inex

Napisano: 07 mar 2016, 10:42

"Witam,mam pytanko. Chciałabym złożyć wniosek w programie 500+ na dwoje dzieci. Córka jest osobą niepełnosprawną, więc pobieram na nią świadczenie pielęgnacyjne, zasiłek pielęgnacyjny, dodatek do zasiłku rodzinnego z tytułu kształcenia i rehabilitacji dziecka niepełnosprawnego oraz dwa zasiłki rodzinne. Czy te świadczenia należy wykazać we wniosku? "
jak składasz w tym samym ośrodku to nie

"I jeszcze jedno pytanie, czy należy wykazać dochód z tytułu otrzymywanego dodatku mieszkaniowego oraz dodatku energetycznego przyznanego do dodatku mieszkaniowego?"
Nie
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x