ann123 pisze:Witam możesz nie widzieć bo art wchodzi w życie z dniem 1 stycznia. Jeżeli bardzo Ci zależy mogę w poniedziałek przesłać Ci tekst jednolity ustawy który będzie obowiązywać od stycznia. Pozdrawiam
ann123 pisze:Witam możesz nie widzieć bo art wchodzi w życie z dniem 1 stycznia. Jeżeli bardzo Ci zależy mogę w poniedziałek przesłać Ci tekst jednolity ustawy który będzie obowiązywać od stycznia. Pozdrawiam
No i rozgryzłaś mnie- w innym temacie odpisałam Ci tak- Jejku faktycznie- jest to nowy artykuł, który wchodzi od 1 stycznia 2016, a ja ciapa analizuję obecną wersję ustawy, tj, tę obowiązującą do końca grudnia 2015 i patrzę a tego 18 c nie ma, a jak mi teraz podpowiedziałaś to weszłam w tym moim programie w wersję od stycznia 2016 r. i faktycznie jest napisane jak byk

. Dzięki bardzo- naprawdę warto na tym forum się poradzić. No to tak- z jednej strony jestem

, ale z drugiej wiem ile pracy mnie czeka z tym. Dzięki. Mam prośbę- zaglądaj tu jeszcze w ten temat, bo mogę mieć jeszcze jakieś pytania i wątpliwości dziś czy jutro albo jeszcze później. Dziękuję jeszcze raz.
No i zadałam kolejne pytanie- czy to połączenie zarządzeniem Burmistrza czy uchwałą radnych? Kurcze dobrze, że na Ciebie trafiłam