czy robiąc sprawozdanie ze świadczeń w CAS wpisujemy liczby ręcznie nie da się tego wczytać z naszych programów ?

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
~Ania

Re: czy robiąc sprawozdanie ze świadczeń w CAS wpisujemy liczby ręcznie nie da się tego wczytać z naszych programów ?

Post autor: ~Ania »

ewa, AFA złóżcie wniosek o rozszerzenie uprawnień na FA/ŚR,
~ola

Re: czy robiąc sprawozdanie ze świadczeń w CAS wpisujemy liczby ręcznie nie da się tego wczytać z naszych programów ?

Post autor: ~ola »

dokładnie jak Ania wejdź w zakładkę role i rozszerz uprawnienia
~stara świeżynka

Post autor: ~stara świeżynka »

Ania, Ola rozumiem, że pracujecie na Sygnity tak?

Czy w sygnity można poprawić błędy w spawozdaniu i je po prostu modyfikowć nim prześle do CASa?

Bo ja zawsze zaimportowałam poprzez XML do quisofta i tam modyfikowałam a w CASie nie widzę możliwości modyfikacji tylko samo wczytanie :/
~AFA

Post autor: ~AFA »

jest możliwość modyfikacji, napisałabym gdzie, ale dzisiaj to w ogóle CAS nie działa :/
ODPOWIEDZ