Czy socjalny ma prawo tak mówic o klientach? - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 03 mar 2013, 18:35

Bardzo mi przeszkadza brzydki zapach w domach naszych klijenów. Jak sobie z tym radzić?
Ja sobie czasami nosek zatykam rączką. A i tak mi jest bardzo ciężko...
Jakie macie na to sposoby drodzy koledzy i koleżanki???/
Czesława
https://www.ops.pl/forum.php?page=&pg=0& ... &category=

~tez klient

Napisano: 03 mar 2013, 18:53

Dzisiaj zgłosiłam się w dniu 21.01.2010r. do pracownika socjalnego Pani Elżbiety śerady z ul.Kińskiego w Częstochowie, o pomoc dla mojej rodzinny pracownika nie zastałam była w terenie zostawiłam druczek na pomoc w sekretariacie. Pani Elżbieta jest bardzo fałszywą pracownicą zadzwoniłam o godzinnie po 14 do M.O.P.S. aby umówic się na wywiad odebrała pracownik Pani E. Srada z wielką buzią odpowiada że niewiem kiedy przyjde może za dwa tygodnie dowidzenia i się odłączyła! Ja ze synem 14letnim niemamy stałego dachu nad głową jestem bezdomna i chciałam jaką kolwiek pomoc! Pracownik P. Elżbieta Śerada jest egoiską i Fałszywym pracownikiem za piniądze u tej pani liczy się coś za coś?Pani Śerada robi łaske że pomoże ubogim ,nieznam nikogo takiego pracownika JAka jest Pani Elżbieta Śerada. Proszę dyrekcje M.O.P.S. w Częstochowie o przypatrzenie sie tej sprawie> Dziękuje.
https://www.ops.pl/forum.php?page=1&cmd= ... ategory=12
~tez klient

Napisano: 03 mar 2013, 18:54

do Boniego, do Boniego
~...

Napisano: 03 mar 2013, 18:56

2006-10-26 15:49
Re: kochani podopieczni pomocy społecznej
wysłane przez ~Wesoły Romek dnia 2006-10-26 15:49:53

~Wesoły Romek

I dlatego należałoby rozpiździć te wszystkie OPSy, ustalić \"socjal\" obligatoryjny, a towarzystwo z OPS rozgonić do fabryk i \"na wagony\" do GS-ów!!!
Albo się kur.wa nauczcie wreszcie pokory, albo nigdy nie zaznacie szacunku!
~Dobry komentarz

Napisano: 03 mar 2013, 18:58

a klejenty sami se dadzom rade i git , tyż na wagony niech wypier....dalajom
~...

Napisano: 03 mar 2013, 19:20

kochani kliencie ops nie nie jest forum dla was więc wy.....
~janek

Napisano: 03 mar 2013, 19:32

że socjalny może takim rynsztokowym językiem się posługiwać:(
~nie wierzę

Napisano: 03 mar 2013, 20:22

niestety
~oko

Napisano: 03 mar 2013, 20:28

a co za kuliture nie ma płacone ino za efekta, a efekta to klejenta na wagona niech muły wyrabia
~...

Napisano: 03 mar 2013, 20:45

Każdy człowiek ma prawo mówić również o tym co mu przeszkadza normalnie żyć. Brzydki zapach, smród dla większości osób jest uciążliwym doświadczeniem.
~pomagający

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x