SPÓJNOŚĆ, SKUTECZNOŚĆ I INTEGRACJA - HYdE PaRK

Strona 1 z 5    [ Posty: 45 ]

Napisano: 04 mar 2013, 14:05

https://www.msw.gov.pl/ftp/OCK/dokumenty ... ojstwa.pdf

Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale jak bardzo pozytywna to informacja. Nie po raz pierwszy strażacy udowodnili, że są bardzo dobrze przeszkoleni, zorganizowani i najlepiej znają teren.
GRATULUJĘ wszystkim skutecznosci i normalnosci, a przy okazji pozdrawiam Marka S. - strażaka, który wiele mi opowiadał jak wspaniałych ma kolegów w Ochotniczej Straży Pożarnej ( w OPS-ie w którym pracowałam - kiedy w ramach "awansu" po zdegradowaniu ze specjalisty do starszego pracownika socjalnego - odizolowano mnie od innych pracownikow socjalnych własnie w archiwum mialam swój pokoj wsrod szafek na okolo.
Powiadają, ze dobrym ludziom dobre rzeczy się przytrafiają - mnie właśnie tacy fajni młodzi ludzie wówczas dotrzymywali towarzystwa ( gdyby nie oni to odcięta bym była praktycznie od świata na dlugie lata)
Wtedy dowiedzialam się dużo o Ochotniczej Straży Pożarnej, a pracujac z Markiem nie dziwi mnie fakt, ale potwierdza tylko slowa Marka - pasjonaty, że prawdziwy strazak to facet i filozofia i jak slyszę "Strażak" to od razu czuje szacunek do takiego człowieka.

Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam i zycze sobie i innym takich Marków i Strażaków wokół siebie :)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 04 mar 2013, 14:07

a Marek odpracowywał wojsko ( zapomniałam dodać)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 04 mar 2013, 14:31

I cieszy fakt, ze nareszcie cos bardzo przerażającego ( ale co się zdarza jak dzieciom daje sie dzieci do pilnowania bez nadzoru dorosłych - innymi slowy ludziom nieodpowiedzialnym ( bo znane są przypadki kiedy dzieci bardziej od doroslych zachowują się odpowiedzialnie i logicznie oraz opanowanie) wiem sama jak nieodpowiedzialnie zachowują się 16- latki z autopsji:)) no ale to brak wyobraźni dorosłych opiekunów jest zawsze przyczyną problemów
i dobrze dla wszystkich, ze skończyło się na strachu, a przede wszystkim szczęśliwie.
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 04 mar 2013, 15:20

się kobicinie do imentu już poprzestawiało
~pisustandardy

Napisano: 04 mar 2013, 17:27

ciężki przypadek
~:(((

Napisano: 04 mar 2013, 18:37

Siostro!!!
~Adam

Napisano: 04 mar 2013, 18:45

kiedy w ramach \"awansu\" po zdegradowaniu ze specjalisty do starszego pracownika socjalnego - odizolowano mnie od innych pracownikow socjalnych własnie w archiwum mialam swój pokoj wsrod szafek na okolo.

za co cię zdegradowali?
~do dzibar

Napisano: 04 mar 2013, 21:10

\"2009-06-29 11:00
Re: zwolnienie z pracy
wysłane przez ~dzibar dnia 2009-06-29 11:00:59

~dzibar

powodem jest naruszenie podstawowych obowiązków pracowniczych polegające na nieterminowym wykonywaniu zadań, niewypełnienie poleceń służbowych, wynoszenie poza teren OPS dokumentacji powodujące niemożliwosc zakończenia postępowań przez innych pracowników, wadliwym prowadzeniu postępowań w związku z nieznajomością przepisów prawa, nieprzestrzeganie zakładowego regulaminu pracy, utrata zaufania niezbednego do realizacji zadań na zajmowanym przez pracownika stanowisku.
No to w końcu się dowiedziałam, że jestem najgorszym pracownikiem w OPS. No bo tego to chyba nikt nie przebije.
Jak to dobrze, że robiłam specjalizacje w zakresie pracy z osobami zaburzonymi psychicznie teraz bedę mogła sama sobie udzielic wsparcia.\"
~ja pier.dziu

Napisano: 04 mar 2013, 21:16

na tak, to było w wypowiedzeniu, ale wcześniej została zdegradowana, ciekawe dlaczego?
~do powyżej

Napisano: 04 mar 2013, 21:35

za to samo tylko w mniejszej ilości.
~ciekawski

Strona 1 z 5    [ Posty: 45 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x