czy wg was ta szkola podlega pod naszą ustawę? Z prawej strony jest link do pozwolenia na prowadzenie szkoły. Ale nie moge znaleźć informacji, czy ma uprawnienia szkoły publicznej
od 2019 roku nie ma już szkół niepublicznych z uprawnieniami szkół publicznych znaczy mogą być ale tylko artystyczne...
przecież wpisana do rejestru
i po co zakładasz kolejny temat o tym samym?
poniewaz nie dostałam odpowiedzi. To ta szkoła jest niepubliczna wiec nie można przyznac dodatki na dojazdy i rozpcozecie? W Empatii dziecko nie jest przypisane do tej szkoły
wiem, że dwa razy juz dodałam, ale mam problem czy rodzicowi przysługująd odatki w związkuz tą "szkoła"
zaświadczenie wydane przez: Branżowa Szkoła I stopnia "Elektroenergetyk" we Wrocławiu (siedziba). Zaświadczenie brzmi:
Od września 2024r. A.K. jest słuchaczem kwalifikacyjnego kursu zawodowego.: ELE.10 Montaż i uruchamianie urządzeń i systemów energetyki odnawialnej w zawodzie – Technik urządzeń i systemów energetyki odnawialnej w zawodzie (311930). Kwalifikacyjny kurs zawodowy zakończy się 15.04.2025r.
Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe prowadzone są przez Branżową Szkołe I stopnia „Elektroenergetyk”.
czy wg Was rodzicowi przysługuje rozpoczęcie roku i dojazdy?
szkoła jest szkołą z uprawnieniami jednak kurs zawodowy to nie kontynuowanie nauki w szkole
nauka w szkole branżowej I stopnia trwa 3 lata (kiedyś się to zawodówka nazywało)