czy tak można zrobić - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 12 sty 2015, 15:57

Proszę o podpowiedź, bo w sprawozdaniu sypie mi błędy i nie wiem czy dobrze zrobiłam.
Pani miała przyznane dodatki na dojazdy i po wypłacie złożyła mi wniosek na zamieszkanie córki z zameldowaniem i prośbą o zmianę decyzji . Czy powinnam dopłacić 40 zł.( wyrównać do 90 zł. ) po zmianie decyzji i utworzeniu listy wypłat na zamieszkanie , czy należało przyznać dodatek od nowego miesiąca ? Już zgłupiałam :(
iwonajaa

Napisano: 12 sty 2015, 18:09

poprawnie:
uchylenie dodatku i zwrot
przyznanie drugiego dodatku
wyjście:
popraw ręcznie sprawozdanie
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 12 sty 2015, 20:41

ewalu, dziękuję za wgląd, zastanawiam się tylko jak mogę to poprawić ręcznie skoro kwoty mi się zgadzają , problem tkwi w tym ,że dzieląc liczbę św. przez kwoty dodatek na zamieszkanie wynosi mniej niż 90 zł.Jeśli wiesz jak , bardzo proszę o podpowiedź .....
iwonajaa

Napisano: 13 sty 2015, 9:12

iwonajaa pisze:ewalu, dziękuję za wgląd, zastanawiam się tylko jak mogę to poprawić ręcznie skoro kwoty mi się zgadzają , problem tkwi w tym ,że dzieląc liczbę św. przez kwoty dodatek na zamieszkanie wynosi mniej niż 90 zł.Jeśli wiesz jak , bardzo proszę o podpowiedź .....
no i to właśnie musisz poprawić :)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 13 sty 2015, 9:22

hehe....myślałam ( a raczej czekałam) na wyjaśnienie jak chłopu na ...
jeszcze raz dziękuję , wszystko już jasne- wystarczyło wysilić szare komórki
pozdrawiam :)
iwonajaa

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x