Chwilę temu dostrzegłam:)anetag pisze:Emil lubelskie
Czy takie dane wpisujecie do informacji do US?
Re: Czy takie dane wpisujecie do informacji do US?
Emil pisze:Chwilę temu dostrzegłam:)anetag pisze:Emil lubelskie
Dziękuje
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a skąd jesteś Emil bo ja nad tym myślałam ze 2 miesiące jak to zrobić jak mi Puławy w lecie zwróciły tytuł a jak zadzwoniłam co chcą to powiedzieli mi że ma być właśnie taki wniosek, potem na szkoleniu pan to samo mówił, ze wniosek i żeby pisać informacje ze nie znamy majątku dłużnika
Witam, ja z kolei mam pytanie takie... wystawiono Panu X decyzje o zwrocie, przebywa w zk.
wysyłacie upomnienie i tytuł wykonawczy bo są rożne opinie??
wysyłacie upomnienie i tytuł wykonawczy bo są rożne opinie??
myślę że najlepiej skontaktować się z danym Urzedem Skarbowym, ja tak zrobiłam i mi powiedzieli, że tylko tytuł i informacja, żadnych innych wniosków bo dla nich tytuł jest naszym wnioskiem o egzekucje, natomiast w informacji to co rozporządzenie wskazuje tj. par. 7 ust. 1
1) dane na podstawie ........ itd. - nie dotyczy
2) znane wierzycielowi ..... itd. - nie dotyczy
1) dane na podstawie ........ itd. - nie dotyczy
2) znane wierzycielowi ..... itd. - nie dotyczy
anetag pisze:a skąd jesteś Emil bo ja nad tym myślałam ze 2 miesiące jak to zrobić jak mi Puławy w lecie zwróciły tytuł a jak zadzwoniłam co chcą to powiedzieli mi że ma być właśnie taki wniosek, potem na szkoleniu pan to samo mówił, ze wniosek i żeby pisać informacje ze nie znamy majątku dłużnika
Jestem z Włodawy,
ja również byłam na szkoleniu u p.Kaweckiej i nie słyszałam aby tak pisać do TW.
czy ktos pomoze z tym upomnieniem dla dłużnika w zk?
Infor.pl
"Upomnienie doręcza się w mieszkaniu lub miejscu pracy, a także w każdym miejscu, gdzie się dłużnika zastanie"
"Upomnienie doręcza się w mieszkaniu lub miejscu pracy, a także w każdym miejscu, gdzie się dłużnika zastanie"
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja nie byłam u Pani Kaweckiej ja byłam u Pana ale za diabła nie pamiętam jak się nazywał ale mądrze chłop gadałEmil pisze:anetag pisze:a skąd jesteś Emil bo ja nad tym myślałam ze 2 miesiące jak to zrobić jak mi Puławy w lecie zwróciły tytuł a jak zadzwoniłam co chcą to powiedzieli mi że ma być właśnie taki wniosek, potem na szkoleniu pan to samo mówił, ze wniosek i żeby pisać informacje ze nie znamy majątku dłużnika
Jestem z Włodawy,
ja również byłam na szkoleniu u p.Kaweckiej i nie słyszałam aby tak pisać do TW.
Oprócz Czy takie dane wpisujecie do informacji do US? - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
organizacja w egezkucji
do Elmera
Elmer pomocy!! Od kiedy nowy podział wpłat od dłużników?
ZWROT do KOGO ?
mądre głowy proszę o pomoc
Co z dłużnikiem po wywiadzie?
TW-Sygnity- czy jakoś sprawdzacie??
Tytuł wykonwaczy-pomocy
Dziś Postanowienie o wstrzymaniu wypłaty - jutro wypłata?
TW
kurator
Elmer, RR czy mam wydać decyzję
odsetki
Elmer pomóż
dłuznik płaci a nie stawia się na wezawanie
dłużnik w MONAR - czy wniosek o podjęcie działań