CZY TO POPRAWNIE - Umorzacie postępowania uznając że już została wydana decyzja uznająca za dłużnika w poprzednim okresie zasił - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 26 mar 2014, 15:16

CZY TO POPRAWNIE - Umarzacie postępowania uznając że już została wydana decyzja uznająca za dłużnika w poprzednim okresie zasiłkowym
~Pracownik FA

Napisano: 26 mar 2014, 15:18

my co roku wszczynamy postępowanie uznajemy za dłużnika i wniosek o ściganie i zabranie prawa jazdy czy tak jest poprawnie ?
~Pracownik FA

Napisano: 26 mar 2014, 15:19

okresie świadczeniowym, ja bym umorzył postępowanie
~Luke

Napisano: 26 mar 2014, 16:11

niech ktoś się jeszcze wypowie
~Pracownik FA

Napisano: 26 mar 2014, 16:16

według Mazowieckiego Urzędu Wojewódzkiego za każdym razem decyzja itd.
~JA

Napisano: 26 mar 2014, 16:18

Według Pani Mlonki też za każdym razem decyzja i żadne umarzanie
~ewa

Napisano: 27 mar 2014, 10:26

wg Mazurkiewicza, jedna decyzja uchylającego się a potem umorzenie postępowania decyzją, nie ma że dana decyzja o uchylaniu się jest na dany okres świadczeniowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~Aga

Napisano: 27 mar 2014, 10:33

Za każdym razem. W sprawach nieuregulowanych ustawa odsyła do kpa. A tutaj sprawa jest jasno określona. Starostwo bardzo zwraca na to uwagę, aby załączona do wniosku decyzja miała obecną datę, a nie z 2012 r.
~Zuza

Napisano: 27 mar 2014, 10:35

no dobrze, ale wydajesz decyzje umarzająca postępowanie, gdyż prawomocna decyzją nr..... z dnia,,,,,, uznano już dłużnika ,,,, za uchylającego się....
~Aga

Napisano: 27 mar 2014, 10:52

ja robię co okres świadczeniowy. nigdzie w ustawie nie mamy ze raz wydana dec. wystarczy jezeli dłużnik nadal sie uchyla. cale postepowania robię
~E

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x