Czy Tusk im da? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 9    [ Posty: 88 ]

Napisano: 23 mar 2014, 19:08

Coś jednak będzie trzeba zrobić z tymi ludźmi po śmierci ich rodziców.
Tusk nie może tak wyciągać kasy z kapelusza. Gdyby spełnił żądanie tych matek to jutro w sejmie mielibyśmy bezrobotnych, samotne matki, rodziny wielodzietne i innych których zasiłkami wspiera państwo. Życie jest brutalne.
Ja zwróciłem uwagę na bogatą biżuterię tych mamusiek.
Nie mam (na dziecko) to ją sprzedam prawda? Pewnych rzeczy mieć nie trzeba jeśli am sie chore dziecko i mało kasy.
~Adam

Napisano: 23 mar 2014, 19:09

*ma
~Adam

Napisano: 23 mar 2014, 19:16

jak słysze PEFRO i tym podobne to pusty smiech mnie ogarani -
~Wredna

Napisano: 23 mar 2014, 19:20

\"piękna\" emilko daj głos suko, aktywizuj dziecko z porażeniem czterokończynowym obłożnie leżące z zanikiem mięśni, zastosuj swoją terapie, daj plan poprawy i aktywizacji
~...

Napisano: 23 mar 2014, 19:26

PFRON to pasożyt i pusty twór. Pamiętam jak pracowałem w dps to ludzie nie mogli sie doczekać na dofinansowania do wózków i laptopów (bo kilku chciało mieć chociaż takie okno na świat). Socjalni narzekali wtedy na PFRON.
Tym bardziej że dochodziły nas słuchy że byli równi i równiejsi. Kto miał wtyki ten miał fundusze.

Ja już mówimy o wsparciu kompleksowym to nie możemy zapominać o barierach architektonicznych. Dziś osoba na wózku bardzo często nie jest w stanie dojechać nawet do kościoła.
~Adam

Napisano: 23 mar 2014, 19:33

Wielokropku a w twojej sprawie interweniowałem już u admina. Nie życzymy sobie takiego słownictwa kierowanego do naszej koleżanki.
Szkoda że nie jestem twoim kierownikiem bo juz dawno byś zbierał(a) kupy w ramach prac społecznie użytecznych po zwolnieniu dyscyplinarnym.
Zainteresuję się też twoją lokalizacją;)
~Adam

Napisano: 23 mar 2014, 19:35

buahahahahahahaha
~...

Napisano: 23 mar 2014, 19:37

chętnie wtedy was poznam i pokażę forumowiczom, kim jest Adam i emilka
~...

Napisano: 23 mar 2014, 19:38

Idź lepiej sprawdzić czy UPA nie ma za rogiem;)
~Adam

Napisano: 23 mar 2014, 19:41

Wszyscy wiedzą kim jestem. Teraz kiedy już nie pracuję w mops nie boję się zdemaskowania;)
Emilka raczej też nie ma się czego wstydzić w przeciwieństwie do ciebie szmacianko domowa.
~Adam

Strona 3 z 9    [ Posty: 88 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x