Czy Tusk im da? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 4 z 9    [ Posty: 88 ]

Napisano: 23 mar 2014, 19:46

jak żeś taki chojrak to dawaj, name und forname
~...

Napisano: 23 mar 2014, 19:52

To forum otwarte. Podawanie nazwiska byłoby nierozsądne.

Surname a nie forname;)
~Adam

Napisano: 23 mar 2014, 20:08

Wszyscy wiedzą kim jestem. Teraz kiedy już nie pracuję w mops nie boję się zdemaskowania;)
Name, Vorname
~...

Napisano: 23 mar 2014, 22:42

~...
kiedy ja o 18.08- oglądałam prześwietny film na Kulturze \"Pora Umierać\"- ty pisałeś w dalszym ciągu bzdury na forum...tracąc czas..
I są skutki niestety. Kiedy ja mówię o aktywizacji osób niepełnosprawnych, tu na forum - w gronie pr.socjalnych tzw. specjalistów - ty myślisz o osobach z porażeniem spastycznym cztero- kończynowym? No cóż..
Bronię Cię...jednakże - i stwierdzam -że kiedy piszesz o \"Planie Poprawy \"( cokolwiek to znaczy )- masz na myśli usprawnienie szeroko pojęte osób z MPDz. Zapewne tak właśnie myślałeś ;)

ps. \" Suko..\" ?- przykro mi,że dorastałeś w takim domu. Wierzę- że nie było Ci łatwo...

~emilka

Napisano: 23 mar 2014, 23:35

Zawsze wiedziałem, że nie dorastacie do pięt mojej Emilce, Ona ogląda filmy na Kulturze a nie na jakimś tvenie czy innym polsacie!!!!! Emilka - oby tak dalej!
~Adam

Napisano: 23 mar 2014, 23:38

no nie zaraz się pochwali, ze jest krytykiem filmowym, specjalistka od wszystkiego to znaczy na niczym się nie zna tylko udaje mądrą a jest przemądrzała, samolubna narzucająca wszystkim swoje zdanie, nie udław się od tych pozjadanych rozumów
~...

Napisano: 23 mar 2014, 23:48

no przeoczyłem, ty nie jesteś Filadelfią, ty masz przy sobie Filadelfię buahahahahaha
~...

Napisano: 23 mar 2014, 23:49

aleśta się namędrzyli - kuźwa na ministrów wszystkich od razu - szczególnie wielokropka je.łopa
~no kuźwa...

Napisano: 23 mar 2014, 23:53

a ty co, wiosenne nasilenie cie wzieło ??
~...

Napisano: 24 mar 2014, 0:12

tak się gra w polityce

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/wpadka-j ... iere/vpd9c

warto posłuchać zanim znowu dokonamy jakiegokolwiek wyboru
~no kuźwa...

Strona 4 z 9    [ Posty: 88 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x