~...
kiedy ja o 18.08- oglądałam prześwietny film na Kulturze \"Pora Umierać\"- ty pisałeś w dalszym ciągu bzdury na forum...tracąc czas..
I są skutki niestety. Kiedy ja mówię o aktywizacji osób niepełnosprawnych, tu na forum - w gronie pr.socjalnych tzw. specjalistów - ty myślisz o osobach z porażeniem spastycznym cztero- kończynowym? No cóż..
Bronię Cię...jednakże - i stwierdzam -że kiedy piszesz o \"Planie Poprawy \"( cokolwiek to znaczy )- masz na myśli usprawnienie szeroko pojęte osób z MPDz. Zapewne tak właśnie myślałeś
ps. \" Suko..\" ?- przykro mi,że dorastałeś w takim domu. Wierzę- że nie było Ci łatwo...
Zawsze wiedziałem, że nie dorastacie do pięt mojej Emilce, Ona ogląda filmy na Kulturze a nie na jakimś tvenie czy innym polsacie!!!!! Emilka - oby tak dalej!
no nie zaraz się pochwali, ze jest krytykiem filmowym, specjalistka od wszystkiego to znaczy na niczym się nie zna tylko udaje mądrą a jest przemądrzała, samolubna narzucająca wszystkim swoje zdanie, nie udław się od tych pozjadanych rozumów