Czytam cię i czytam i dochodzę do wniosku,że wybitnym intelektem to ty nie grzeszysz,wręcz przeciętnością zalatujesz :)Mało tego -nie potrafisz poprawnie zdań formułować i popelniasz błędy - rzeczowniki pospolite w jezyku polskim piszemy małą literą. Nie uczyli w tych twoich wybitnych szkółkach?
czytasz, czytasz i do żadnego wniosku nie doszłaś..a no tak rzeczowniki pospolite piszemy małą literą- no to dopiero jest wyszukany argument dla Mnie- i dla \"zasad \" tzw:pisania na forum ..A wiesz nie uczyli tego w moich wybitnych szkółkach....sama musiałam do tego dojść;) - Podejrzewam - że nie jestem odosobniona w tym \" problemie\" i co ?- i pstro. Nadal nic..?
Wredna
Zaistnieć ?- to pani jest WOŁEM tego forum. W pracy zawodowej- góra !! 3 lata przed emeryturą - nic więcej pani nie osiągnie- wobec powyższego trzeba dowartościować się na forum..i niech pani nie zapomni o dyżurach weekendowych na forum.
chłodne oko - poczytałam to i owo i nie spotkałam, albo nie zauważyłam twierdzenia, że chcą 1680 zł netto! liczą na kwotę 1680 do oskładkowania, a na rękę owe nieszczęsne, głodowe tak dla pracujących, jak i opiekunów , to zapewne, 1.180; nie doliczaj też owego zasiłku pielęgnacyjnego 153 zł, bo po pierwsze - to zasiłek dziecka, po drugie setki tysięcy pracujących, ale kwalifikujących się z orzeczenia do zasiłku pielęgnacyjnego pobierają go