Czy Tusk im da? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 6 z 9    [ Posty: 88 ]

Napisano: 24 mar 2014, 17:58

Ale ceny są wyższe niż kiedyś.
~Adam

Napisano: 24 mar 2014, 18:27

Rozumiem zatem, że za swoje studia płaciłaś - to wszystko wyjaśnia - ten poziom. i pamiętaj co cię nie zabije - to cię wzmocni.
~cenzura

Napisano: 24 mar 2014, 18:56

~cenzura
...ja powtórzę za Justyną Kowalczyk
\"...albo zdechnę - albo wygram...;)
Dzisiaj oficjalnie zostałam przedstawiona kadrze mojego OPS jako Kierownik Działu Specjalistycznego Wsparcia - po roku pracy? - to dla mnie duży sukces i wyróżnienie. Więc ciesz się ze mną..;) Ludzie i ich problemy zweryfikują poziom mojej wiedzy. Jestem na to przygotowana.

ps. wątek moich studiów, raczej zostawmy...ogarniasz temat w rozumowaniu i sprowadzasz go do kwestii odpłatności - jak widzę ;)
pozdrawiam
~emilka

Napisano: 24 mar 2014, 18:59

Płaciłem;)
Na dzienne nie mogłem sobie pozwolić. Musiałem (i chciałem) pracować.
Patrząc jednak na siostrę która studiowała w trybie dziennym polonistykę widziałem że nie tracę zbyt wiele będąc na zaocznych. Bywały semestry w których ona miała 2 dni wolne. Ja w weekendy miałem zajęcia od 8.00 do 19.00. Czasem jeździło sie w piątki.
Praca socjalna praktycznie nie wymaga studiów. Bez nich byłbym takim samym socjalnym. Człowiek i tak wszystkiego uczy się w robocie. To nie zawód techniczny;)

Wróćmy do tematu;)
~Adam

Napisano: 24 mar 2014, 19:04

Kurcze Emilka gratulację;)
Kierownik Działu Specjalistycznego Wsparcia to brzmi dumnie;)
Nie licz jednak na pochwały innych. Patrząc na twój post mają pewnie krwawe gały pełne zawiści i zazdrości.

Wróćmy do tematu. Czy straż marszałkowska ma prawo siłą wyrzucić matki z ich chorymi dziećmi? One przeca już nic nie wywalczą.

Liberalizacja prawa aborcyjnego czy budowa dps-ów dla takich młodych jeszcze przecież ludzi?
~Adam

Napisano: 24 mar 2014, 19:05

Straszne niedobory wykształconej kadry macie u Was Emilko. Skoro kierownikiem zostaje ktoś tak oderwany od realiów, to lepiej nie myślec kim jest zastępca kierownika? ;))
~Vicezarozumialec

Napisano: 24 mar 2014, 19:14

To temat o dzieciach i świadczeniu pielęgnacyjnym a nie Emilce. Celowo was drażni a wy się temu poddajecie. Nie uczycie się na własnych błędach.
Zawsze dacie sie sprowokować. Zawsze zareagujecie na nasze niki. Ciekawość zawsze zwycięży. Wasze emocje zawsze tutaj znajdą ujście.

Jak my was już dobrze znamy;)
~Adam

Napisano: 24 mar 2014, 19:30

Niektórzy wspięli się nawet na szczeble ministerialne w obecnym rządzie, Polacy zweryfikowali poziom ich wiedzy i teraz za to płacą:(, oby za ciebie nie musieli płacić!
~cenzura

Napisano: 24 mar 2014, 19:33

Nikt nie chciał tego przyjąć a emilka poczytuje sobie ten awans za sukces, i to po roku pracy.
~!

Napisano: 24 mar 2014, 19:38

W życiu piękne są tylko chwile;)

~Adam

Strona 6 z 9    [ Posty: 88 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x