Wiem, że to żart, ale jeszcze ktoś uwierzy - oczywiście jeśli wykonujemy pracę w domu, albo nawet mamy dyżur pod telefonem to należy się za to wynagrodzenie i ewentualnie oczywiście są to również nadgodziny jeśli ilość przekracza 8 na dobę.heiland pisze: Dzięki powyższemu nie będzie musiał pracodawca oddawać nadgodzin ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ech... a chciałem tak dobrze jak mi podpowiada kierownik... i tym samym się z Wami podzielić...Iks pisze:Wiem, że to żart, ale jeszcze ktoś uwierzy - oczywiście jeśli wykonujemy pracę w domu, albo nawet mamy dyżur pod telefonem to należy się za to wynagrodzenie i ewentualnie oczywiście są to również nadgodziny jeśli ilość przekracza 8 na dobę.heiland pisze: Dzięki powyższemu nie będzie musiał pracodawca oddawać nadgodzin ( ͡° ͜ʖ ͡°)
już pisałem jak...ab83 pisze:Popołudniu działa![]()
bo po 17 idze część z nas do domu i nie jest aż tak dziadostwo obciążone.Dramat jak tu coś zrobić wrrr...
heiland pisze:Włączcie sobie pulpit zdalny do komputera w pracy ze swoim komputerem w domu i wtedy swobodnie sobie rozpatrujcie popołudniu.
Dzięki powyższemu nie będzie musiał pracodawca oddawać nadgodzin ( ͡° ͜ʖ ͡°)
sabotażysta!heiland pisze:@Ragnar, i o to chodzi... w dzień będzie działać
nie mam kiedy bo taki zap ...heiland pisze:To sprawdź teraz a się zdziwisz
Jeszcze 8 minut temu działała.