Hmmm, jakby nie patrzeć sprzątaczka też przyczynia się do należytego funkcjonowania jednostkiSophia pisze: ↑26 cze 2024, 13:38• dofinansowanie obejmuje pracowników pomocy społecznej – nie dotyczy pracowników merytorycznych wykonujących zadania wyłącznie z zakresu innych ustaw (np. o świadczeniach rodzinnych, o funduszu alimentacyjnym);
• dodatek przysługuje także wszystkim osobom zapewniającym należyte funkcjonowanie jednostki – wykazanym w sprawozdaniu MRiPS-06 w wierszu „pozostali pracownicy”
Myślę że tak, ale lepiej dopytać u UWpanna migotka pisze: ↑26 cze 2024, 14:00Hmmm, jakby nie patrzeć sprzątaczka też przyczynia się do należytego funkcjonowania jednostkiSophia pisze: ↑26 cze 2024, 13:38• dofinansowanie obejmuje pracowników pomocy społecznej – nie dotyczy pracowników merytorycznych wykonujących zadania wyłącznie z zakresu innych ustaw (np. o świadczeniach rodzinnych, o funduszu alimentacyjnym);
• dodatek przysługuje także wszystkim osobom zapewniającym należyte funkcjonowanie jednostki – wykazanym w sprawozdaniu MRiPS-06 w wierszu „pozostali pracownicy”![]()
Kontrolować cię będzie UV
Tak ale myślę w kategorii "kto mi szybciej odpowie o ile w ogóle"...Ten z Łopieki pisze: ↑26 cze 2024, 14:38...Na podstawie wytycznych MRiPS![]()
Czyli OSL, KIPUS i osoba od świadczeń lub funduszu nie zapewnia należytego funkcjonowania jednostki? Dobre mi...Sophia pisze:• dofinansowanie obejmuje pracowników pomocy społecznej – nie dotyczy pracowników merytorycznych wykonujących zadania wyłącznie z zakresu innych ustaw (np. o świadczeniach rodzinnych, o funduszu alimentacyjnym);
• dodatek przysługuje także wszystkim osobom zapewniającym należyte funkcjonowanie jednostki – wykazanym w sprawozdaniu MRiPS-06 w wierszu „pozostali pracownicy”