Przeoczylem wniosek o podjecie dzialan wobez dluznika z 2013 roku. Teraz przychodzi zazalenie z sko na moje dzialanie z wezwaniem do udzielenia wyjasnien. Odnazlem ten wniosek teraz.
Co mam zrobic ?????
żeby uniknąć dyscyplinarki to można zrobić 2 rzeczy:
1. iść na L4;
2. uprzedzić fakt i samemu się zwolnić
Wniosek był wysłany za zwrotnym potwierdzeniem?
Jeżeli tak to posypać głowę popiołem przed kierownictwem i wziąć się do roboty. Najlepiej zacząć od tego czyli dłużnik w ogóle u ciebie mieszka. Może się uda i nie mieszka.
Jeżeli nie był wysłany za potwierdzeniem zwrotnym to udać głupa i zapytać jaki wniosek?
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Jeżeli wszystko masz ok w papierach to dlaczego przez jedną rzecz masz wylecieć z pracy? Nie mylą się tylko ci którzy nie pracują musisz się przyznać szefowi i jakoś to przyjąć na klatę i robić swoje
Życzę powodzenia w wyjaśnianiu sprawy
Kochani współpracujmy ze sobą - nie prościej jest zadzwonić do gminy i zapytać co z wnioskiem lub też napisać monit. Lepszy monit niż skargi na siebie do SKO. Wszyscy wiemy ile jest pracy przy funduszu. Jedni mają lżej, inni ciężej.
Zadzwoń do tej gminy, podziękuj za podłość i zapamiętaj tą gminę, by się odwdzięczyć w przyszłości. Odpowiedz co było przyczyną, nie kombinuj. Za jeden wniosek nie wylecisz. Gdyby tak wszystkich sprawdzić to każdy z nas by wyleciał, bo jak się chce to się znajdzie. Jestem myślami z Tobą i najlepszego w tej sprawie. Będzie dobrze.