Kobieta znaczny stopień niep. ostatnia wypłate ZP dostała we 09/2016. Wniosek do PCPR złozony 16.11.2016 rozpatrzony został 29.11.2016- umiarkowany stopień. Odwołanie złozyła 15.12.2016 r. i dostała znaczny stopień orzeczeniem z dnia 31.01.2017 r. Ustalony stopień istnieje od 16.11.2016. Jak poprawnie wprowadzić te orzeczenia do systemu?
SYGNITY nie robi mi wypłaty za październik 2016 r. czy słusznie? Wprowadziłam daty złożenia wniosku 16.11.2016 z pierwszego orzeczenia i rozpatrzenia 31.01.2017 r. z drugiego orzeczenia z odwołania ale nie wiem czy słusznie.
czy wypłacić ZP za 10/2016?
Re: czy wypłacić ZP za 10/2016?
Wpisz też datę poprzedniego orzeczenia tj. 09/2016. Poza tym wszystko wpisałaś ok. Jeśli nadal Ci bedzie przyznawać decyzję z aktualną datą to musisz zrobić ją ręcznie (tj. samej wpisać daty i utworzyć plan wypłat). Tez miałam ostatnio taki problem i tak mi poradzili z Sygnity.
za październik się nie należy
bo ma znaczny od listopada.

- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
dokładnie takkajko pisze:za październik się nie należybo ma znaczny od listopada.
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Oprócz czy wypłacić ZP za 10/2016? - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
rodzicielskie
Odsetki od nienależnie pobranych świadczeń
Czy oświadczenie strony może w tym wypadku być wszczęciem?
Jednorazowy zasiłek macierzyński Z KRUS
Od kiedy ŚP ???
urlop wychowaczy na bliźniaki
szo syn na matkę ojciec w skladzie i żyje . KB , Elmerzerkni
Jakie dochody się wlicza
czy dalej przysługuje zasiłek pielęgnacyjny
im dłuzej pracuje tym coraz mniej wiem
pit 8c przedawnienie wierzytelności
zaświadczenia z empatii?
orzeczenie lekarza orzecznika zus
czy mogę tak zrobić
składka zdrowotna - becik i rodzinne